Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2019 01:01:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
De l'A a la Z

Directori de Serveis - De l'A a la Z

Dades informatives

Escoles bressol municipals

Són centres educatius de primer cicle d'educació infantil, adreçats a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies, autoritzats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Un servei de qualitat pedagògica: l'infant desenvolupa les seves capacitats motrius a través de l'experiència i el joc. L'equip educatiu organitza espais i materials que respecten els seus interessos, faciliten la descoberta, la transformació, la creació i la relació en un ambient agradable i tranquil, tot garantint una atenció el més individualitzada possible i en petits grups

A Sant Feliu hi ha quatre escoles bressol municipals que ofereixen:

  • Servei bàsic d'educació: els infants poden gaudir d'experiències amb contingut pedagògic i adquirir nous aprenentatges que els ajuden a créixer i desenvolupar-se.
  • Servei de menjador i descans: els centres disposen de cuina pròpia on s'elaboren menús adaptats a les diferents edats i necessitats dels infants.
  • Servei d'acollida al matí: s'ofereix a tots els centres entre les 7:30 i les 9 h del matí per a les famílies que el necessitin.
  • Servei d'acollida a la tarda: s'ofereix entre les 17 i les 18 h a les escoles Patufet, Fàbregas i Tambor.
  • Servei opcional al juliol que s'organitza en funció de la demanda, inicialment a les escoles Patufet i Ginesta. 
Horari

Horaris del servei bàsic d'educació: de dilluns a divendres, de 9 a 12 h i de 15 a 17 h.

Servei d'acollida al matí: de 7:30 a 9 h.

Servei d'acollida a la tarda, de 17 a 18 h.

Servei de menjador i descans, de 12 a 15 h.

Telèfon
936858002
Més informació:

Per tal de garantir el dret de tots els infants a accedir als serveis que ofereixen les escoles bressol municipals, l'Ajuntament aplica des del curs 2013-2014 el model de tarifació social, que comporta la determinació del preu dels serveis en funció dels ingressos familiars.

Per al curs 2017-2018, el Ple de l'Ajuntament ha aprovat una revisió de les quotes dels serveis amb tarifació, passant d'un sistema de trams a un càlcul individual de les quotes en funció de la situació familiar. Les quotes màximes del servei bàsic d'educació es mantenen igual (195€) i les mínimes s'han rebaixat (15€).

Podeu consultar més informació sobre les quotes aplicables per al curs 2017-2018 a l'enllaç següent