Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/02/2024 03:20:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

El nou Servei d'Atenció a la Víctima de la Policia Local ofereix assistència integral a dones i famílies

28/07/2021
Lectures: 1421
El nou Servei d'Atenció a la Víctima de la Policia Local ofereix assistència integral a dones i famílies

Policia Local ha posat en marxa el Servei d'Atenció a la Víctima (SAV), adreçat a les persones vulnerables per qualsevol situació, o amb problemàtiques derivades tant de la violència de gènere com de tota violència relacionada amb discriminació, odi o intolerància.

El SAV treballa de manera coordinada amb diferents serveis municipals, entitats i administracions, que inclouen des de Serveis Socials fins al Servei d'Informació i Atenció a les Persones i el Servei d'Intervenció Especialitzada, passant pels CAPs municipals o Mossos d'Esquadra.

Una agent de Policia especialitzada atén les demandes de les persones que s'adrecen al servei i vetlla per la seguretat de les víctimes. A banda d'informació personalitzada sobre els processos i recursos que poden ajudar tant la víctima com la seva família, aquesta agent garanteix la protecció, l'acompanyament i l'assessorament per fer front a situacions específiques, i fins i tot fer derivacions a d'altres serveis o institucions específics i complementaris. També dona assistència a possibles casos de maltractament familiar, i disposa d'actes de diligències informatives per a víctimes de violència masclista on explica de manera clara i entenedora dels recursos als quals es pot accedir.

La ciutadania pot adreçar-se a aquest servei de manera segura i confidencial trucant al telèfon 93 666 15 43, o enviant un correu electrònic a policialocal.sav@santfeliu.cat.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior