Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/05/2024 16:27:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

S'inicia el programa 'Mentoring per dones emprenedores' amb 6 parelles de mentoria

15/11/2022
Lectures: 3916
S'inicia el programa 'Mentoring per dones emprenedores' amb 6 parelles de mentoria

Divendres 11 de novembre es va celebrar a Can Maginàs l'acte d'inici del programa Mentoring per dones emprenedores, que va comptar per la benvinguda institucional de la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider, i del regidor de Comerç i Turisme, Aitor Rivera. 

L'acte va ser el tret de sortida per les diferents accions de mentoria i coaching que s'inicien ara i finalitzaran al juny del 2023. En aquesta edició hi ha 12 participants en total, és a dir, 6 parelles de mentoria.
 
Mentoring per dones emprenedores és una programa de mentoria col·laborativa per projectes empresarials que havia comptat amb altres edicions al 2014-2015 i al 2017, el qual va tenir una bona acollida per part del teixit econòmic. 
 
En aquesta edició es compta amb el suport econòmic de l'APROPAMB i, s'enfoca a l'acompanyament de dones emprenedores en la posada en marxa i funcionament de l'empresa, per part d'altres dones mentores que gestionen el seu negoci i poden traslladar aquesta experiència. 
 
Les mentories són col·laboratives, sense remunerar, per part de dones que tenen comerços i serveis consolidats a la nostra ciutat. Compten amb sessions de coaching tant individuals com grupals per tal de donar suport i generar sinergies entre elles en un espai comú.Complementàriament a les reunions de mentoria es realitzen 10 sessions de coaching grupals i es disposa d'una borsa d'hores per sessions de coaching individuals per les dones participants.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior