Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2024 02:11:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

La ciutadania es bolca amb les passejades urbanes del soterrament

19/12/2022
Lectures: 2429
La ciutadania es bolca amb les passejades urbanes del soterrament

Ciutadans i ciutadanes han refermat el seu interès pel decurs de les obres del soterrament, després d'exhaurir amb dies d'antelació les places per assistir a les dues passejades que es van portar a terme dijous 15 i dissabte 17 de desembre. Aquests trajectes, reedició de la primera ruta que es va celebrar el passat mes de novembre, van comptar amb la presència de personal tècnic que van actuar com a guies per explicar al detall les diferents intervencions que s'estan portant a terme.

El punt de trobada va ser l'avinguda de Montejurra amb el carrer de Jacint Verdaguer, i la primera parada va ser la riera de Pahissa, des d'on es pot veure per on passa el tren ara i per on passarà, ja que hi ha un tros de coberta ferroviària acabat. A continuació, la ruta va passar per l'oficina de Correus i per la nova estació provisional. En concret, els i les assistents es van situar a l'aparcament d'ADIF i des d'allà es van poder imaginar que estaven trepitjant la nova estació.

Els següents punts van ser el PIAC, on els personal tècnic va explicar el sector de l'estació; i el Parc Nadal, des d'on es va explicar l'antiga estació i l'estació provisional. A continuació, les persones integrants de la passejada van pujar a la passera amb els ascensors nous, i allà van rebre informació de les noves andanes provisionals, de les catenàries noves, i del pas a nivell que s'ha suprimit, entre d'altres qüestions. Seguidament, van baixar per on van pujar, es van desplaçar fins al parc de Can Llobera i, per finalitzar la ruta, van pujar fins al pont verd.

Tota la informació, a l'abast de tothom

L'Ajuntament disposa de diferents canals i eines per mantenir la ciutadania informada sobre les possibles afectacions derivades del soterrament. Una d'elles és l'apartat al web municipal on la ciutadania pot consultar les informacions més rellevants de soterrament i contingut audiovisual relacionat, al que es pot accedir a través de http://www.santfeliu.cat/soterrament. També hi ha la possibilitat de subscriure's al butlletí electrònic per rebre puntualment novetats i informació actualitzada de l'estat de les obres.

També s'ha posat en marxa un visor al web municipal que permet consultar totes les afectacions a la mobilitat motivades per les obres del soterrament. Aquesta eina és una nova aplicació que permet conèixer l'abast de les afectacions, tot aportant informació sobre la ubicació i l'interval de temps previst de durada de la incidència. L'objectiu és posar a disposició de la ciutadania una eina amb informació actualitzada en temps real, que pot ser consultada a www.santfeliu.cat/afectacions_soterrament.

Per últim, el Punt d'informació i atenció al ciutadana (PIAC) d'ADIF, ubicat al carrer de la Verge de Montserrat, ofereix informació sobre el soterrament de forma presencial els dimarts i dijous, de 10.30 h a 15.30 h, i per correu electrònic a piac.santfeliu@gmail.com.

I per a qualsevol dubte o aclariment la ciutadania pot adreçar-se de forma directa a l'Oficina d'Intervenció Urbana de l'Ajuntament de Sant Feliu, a l'adreça de correu electrònic soterrament@santfeliu.cat.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior