Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/05/2024 16:50:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Mentoring per dones emprenedores: Coneixes a les Dones Emprenedores?

09/03/2023
Lectures: 1564
Mentoring per dones emprenedores: Coneixes a les Dones Emprenedores?

El projecte "Mentoring per dones emprenedores" (2022-2023) compta amb la participació de 5 dones que han posat en marxa nous projectes de negoci i han apostat per instal·lar-se a la nostra ciutat, tot rebent l'acompanyament de mentores amb els seus negocis consolidats. 

Coneixeu aquests nous negocis? A continuació us les presentem!

Centre de teràpies de salut corporal i emocional, un espai amb un enfoc terapèutic i energètic. Es troba al Carrer Josep Ricart, 70 situat al barri de Roses-Castellbell. 

Serveis de disseny i aplicació de marca, identitat visual, comunicació i branding per empreses i professionals. Es pot contactar a www.elisabetgiral.com. 

Serveis de compra-venda i lloguer d'immobles, gestió de patrimonis i assessorament en inversions. Es troba al Passeig Comte Vilardaga, 126, situat al barri de Mas Lluí. 

Botiga de roba i accessoris de moda per a homes. Es troba a la Carretera Laureà Miró, 149 situada al barri de Can Nadal.

Llibreria infantil i juvenil amb selecció de joguines i jocs de taula i secció de narrativa per a adults. Es troba al Carrer Església, 8, situat al barri de Can Nadal. 


Voleu saber més informació sobre els seus negocis? Visiteu el web Viu Comerç Sant Feliu

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior