Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/03/2024 14:09:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Nou impuls a la mobilitat sostenible amb la creació d'un itinerari pedalable al carrer de General Manso

20/07/2023
Lectures: 2462
Nou impuls a la mobilitat sostenible amb la creació d'un itinerari pedalable al carrer de General Manso

Dimarts 25 de juliol comencen les obres per implantar un nou itinerari pedalable al carrer de General Manso. Aquest nou recorregut bidireccional tindrà una longitud aproximada de 365 metres, i enllaçarà la plaça de Doctor Behring amb el carrer de Clementina Arderiu, integrant-se en la xarxa principal pedalable de la ciutat. L'itinerari s'ubicarà al centre de la calçada, completament segregat de la circulació amb peces de granet, garantint així la seguretat de les persones usuàries, i sense afectar l'oferta d'aparcament disponible.

Les obres s'executaran en dues fases:

  • Fase 1: Començarà dimarts 25 de juliol, i es concentrarà en el tram que va des de la plaça de Doctor Behring fins al carrer de Sant Jaume, i que es preveu finalitzarà a mitjans d'agost.
  • Fase 2: S'iniciarà a principis de setembre, i s'ocuparà del tram que va des del carrer de Sant Jaume fins al carrer de Clementina Arderiu, i que es preveu finalitzarà durant la primera quinzena d'octubre.

Afectacions

Durant les obres es produiran afectacions puntuals pel que fa al sentit de pujada en direcció cap a Mas Lluí, però se senyalitzaran itineraris alternatius. No es veuran afectades les rutes de transport públic, i el sentit de baixada en direcció cap a la plaça del Doctor Behring romandrà operatiu en tot moment.

Quant a l'estacionament, es produiran afectacions puntuals en ambdós costats del carrer, però en cap cas es cancel·larà l'estacionament en tots dos alhora. A més, s'habilitaran bateries de contenidors provisionals com a alternativa als que restin afectats per les obres. En una primera fase, s'anul·laran les bateries situades al tram inicial del carrer de General Manso, i s'habilitarà una de provisional al carrer de Jaume Balmes.

La implantació d'un nou itinerari pedalable al carrer de General Manso forma part de les accions subvencionades pel fons europeu Next Generation, per a la implementació de Zones de Baixes Emissions per a la millora de la qualitat de l'aire i la mobilitat sostenible. El pressupost d'adjudicació de les obres és de 160.474,65 euros.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior