Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/04/2024 11:19:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

El taller de l'Escola de Famílies de febrer s'aproximarà al món de l'adolescència per conèixer aquesta etapa evolutiva

21/02/2024
Lectures: 866
El taller de l'Escola de Famílies de febrer s'aproximarà al món de l'adolescència per conèixer aquesta etapa evolutiva

L'Escola de Famílies, que forma part del projecte del Programa de Suport a les AMPA i AFA gestionat per l'Ajuntament, continua oferint, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, el seu programa formatiu aquest mes de febrer amb una sessió en format virtual que s'impartirà el dimarts dia 27, a les 17.30 h.

Aquesta activitat és gratuïta i cal fer la inscripció prèvia enviant un correu electrònic a suportampas@santfeliu.cat, indicant nom i cognoms i la formació en la qual es vol participar. Uns dies abans les persones interessades rebran un correu amb les credencials per accedir a la formació.

El taller, a càrrec de Laura Torrela de l'equip Seer, porta per títol 'Com puc acompanyar? Eines per ajudar els fills i filles a créixer?'. Aquesta formació pretén fer una aproximació al món dels i les adolescents, facilitant el coneixement i la comprensió d'aquesta etapa evolutiva. Es tracta d'una mirada positiva cap a l'adolescència és cabdal per entendre als nostres ­fills i ­filles i poder fer un acompanyament que els ajudi a créixer i caminar cap a l'etapa adulta.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior