Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/06/2024 23:05:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu acollirà 'Girafeina', la Fira de l'Ocupació que proposa trobar feina en un dia

16/04/2024
Lectures: 1234
Sant Feliu acollirà 'Girafeina', la Fira de l'Ocupació que proposa trobar feina en un dia

El Casal de Joves acollirà divendres 10 de maig, en el marc de la Festes de Primavera, una edició de la Fira de l'Ocupació 'Girafeina', iniciativa impulsada des de la Cambra de Comerç de Barcelona del Baix Llobregat amb la col·laboració de l'Ajuntament. A partir de les 9.30 i fins a les 18 h aquesta jornada permetrà reunir empreses i persones que busquin feina en un esdeveniment dedicat a l'impuls de la inserció laboral.

L'objectiu de Girafeina radica en connectar les necessitats del mercat laboral amb les aspiracions professionals de les persones candidates. Entre d'altres espais, la Fira de l'Ocupació comptarà amb un espai dedicat a les empreses del territori que cerquen talent professional. A més dels espais de contacte directe amb empreses, la fira oferirà àrees d'orientació per resoldre dubtes i informar sobre els serveis disponibles per trobar feina. Girafeina compta també amb un espai web on les persones interessades poden inscriure's i accedir a les ofertes de feina, que s'aniran actualitzant.

El Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) posat en marxa per la Cámara de España i gestionat per la Cambra de Barcelona està cofinançat per la Unió Europea a través dels Fons Socials Europeus i forma part del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, una iniciativa del Ministeri de Treball i Economia Social.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior