Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2020 10:04:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Taller: Destaca el teu currículum amb Canva. Edició online

Formació orientada a dotar el currículum, ja redactat, d'una aparença molt atractiva i d'estructura visual per fer la informació més entenedora i accessible a un simple cop d'ull, a través de l'eina online Canva. Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Més informació sobre el taller de Canva

Taller: Optimitza el teu perfil professional a Linkedin. Edició online

Sessió per aprofundir en una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per a la recerca de feina. Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Més informació sobre el taller de LinkedIN

  

Taller: L'entrevista de feina: preguntes clau. Edició online

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Aquest taller forma part dels itineraris Prepara la teva candidatura en clau de competències i Supera el procés de selecció amb èxit.

Més informació sobre el taller d'entrevista

Taller d'empoderament: millora de la confiança i la seguretat en la recerca de feina. Edició online

Autoconeixement, creences limitants, zona de confort, actitud positiva i motivació són alguns dels conceptes que es treballaran en aquesta sessió de dues hores, per tal que les persones participants guanyin autoconfiança i puguin enfocar amb més èxit la recerca de feina. Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Aquest taller es realitza en el marc del programa SOC-UBICAT del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Més informació sobre el taller d'empoderament

Taller de drets i deures laborals en temps de COVID-19. Edició online

Formació orientada a esclarir conceptes relacionats amb el dret al món laboral i que afecten al dia a dia de les persones treballadores: contractes, estatuts, quitances, nòmines, acomiadaments i conciliació, així com les noves situacions derivades de la crisi causada per la COVID-19. 

Aquest taller es realitza en el marc del programa SOC-UBICAT del Servei d'Ocupació de Catalunya. Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Més informació sobre el taller de drets i deures laborals

Taller: Practica la venda de tu mateix a través de l'Elevator Pitch. Edició online

Taller que et permetrà estructurar una breu presentació de la teva trajectòria professional, treballant el teu objectiu i identificant els punts de valor, per aconseguir fer la teva candidatura més atractiva i captar l'atenció de les persones seleccionadores. Actualment, es pot cursar en la modalitat online.

Aquest taller forma part de l'itinerari Supera el procés de selecció amb èxit i es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Més informació sobre el taller d'Elevator Pitch

Taller: Coaching motivacional. Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada. Edició online

Taller pràctic que et permetrà trobar recursos per fer front a les dificultats i adversitats, a partir d'ampliar perspectives, enfocar solucions, fomentar la creativitat i detectar oportunitats en el moment de buscar solucions.

Aquest curs online es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Més informació sobre el taller de coaching motivacional

Itinerari: Supera el procés de selecció amb èxit

Amb aquest itinerari de 3 sessions podràs conèixer les noves tècniques de selecció de personal que utilitzen les empreses i practicar per adquirir confiança a l'hora de participar en aquests processos.

Més informació sobre l'itinerari de selecció

Itinerari: Prepara la teva candidatura en clau de competències

Amb aquest itinerari de 3 sessions podràs identificar les teves competències, reflectir-les al teu currículum i posar-les en valor en una simulació d'entrevista de feina.

Més informació sobre l'itinerari de competències

Taller: Potencia el teu currículum en clau de competències

Sessió de 4 hores de durada que et permetrà conèixer les característiques del currículum per competències i aplicar directament a l'ordinador les millores que potenciïn el teu perfil professional. Aquest taller forma part de l'itinerari Prepara la teva candidatura en clau de competències.

Més informació sobre el taller de currículum.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera