Coronavirus

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/05/2024 06:40:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació institucional sobre el coronavirus

Edició confinada de Les escoles canten

19/05/2020
Lectures: 3666
Edició confinada de Les escoles canten

Prop de 500 nens i nenes de les escoles de Sant Feliu havien d'interpretar plegats i de forma presencial aquest 21 de maig la cantata infantil "Bon dia, Joana!", en el marc del tradicional acte Les escoles canten. La trobada, que s'havia de celebrar al Pavelló Municipal d'Esports Andrey Xepkin, es va cancel·lar amb motiu de la declaració de l'Estat d'Alarma per part del Govern central i el consegüent confinament de la ciutadania als seus domicilis.

A la trobada era prevista la participació del professorat de l'Escola Municipal de Música i els alumnes de cicle mitjà de les escoles de primària Falguera, Nadal, Arquitecte Gaudí, Josep Monmany, Miquel Martí i Pol, Pau Vila, Salvador Espriu, Mestral, Bon Salvador, Mare de Déu de la Mercè i Verge de la Salut. La narració anava a càrrec del músic, cantautor i actor santfeliuenc Joan Dausà i la direcció pel mateix compositor de la cantata, Joan Josep Blay.

Tot i que aquest format no ha estat possible, s'ha realitzat una versió confinada en què han participat nens i nenes de la ciutat i la resta de protagonistes del tradicional acte. Es tracta d'una producció de vídeo al voltant del poema "El paper en blanc" de l'escriptora santfeliuenca Joana Raspall, uns versos musicats que formen part de la cantata que s'havia d'interpretar. En aquesta ocasió s'ha demanat als participants il·lustrar i interpretar el poema sobre un full en blanc. 

Bon dia, Joana!, és una cantata basada en diversos poemes de Joana Raspall dedicats als valors i a l'expressió dels sentiments, musicats per Joan Josep Blay i amb text del músic, cantautor i actor santfeliuenc Joan Dausà. Va ser estrenada al maig del 2018 i editada al març del 2019 per l'editorial santfeliuenca La Mordida Literaria.

Les escoles canten fomenta el treball en xarxa de les escoles de primària i l'Escola Municipal de Música al llarg del curs des del curs 2012-2013 i està organitzada per l'Escola Municipal de Música i el Departament d'Educació de l'Ajuntament, amb la col·laboració de les escoles de primària de Sant Feliu de Llobregat, el Departament d'Esports i les Voluntàries del Casal Municipal de la Gent Gran.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior