Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/09/2021 22:21:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Observatori de la Ciutat
Indicadors, dades i estudis

Observatori de la Ciutat - Indicadors, dades i estudis

Indicadors i dades COVID-19 a Sant Feliu de Llobregat

Consulta de dades actualitzades al quadre de comandament del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya: casos confirmats, risc de rebrot, persones ingressades, defuncions, etc. A més és possible consultar el % de persones vacunades segons edat. Més indicadors de l'impacte COVID-19 al municipi durant l'any 2020: Observatori de la Ciutat/Covid-19

Article: Cercant indicadors municipals amb perspectiva de gènere

El post és una proposta d'anàlisi de dades i construcció d'indicadors quantitatius amb perspectiva de gènere per evidenciar desigualtats entre dones i homes. Es publica al Perfl de la Ciutat, xarxa d'observatoris de 14 ciutats mitjanes de Catalunya entre les quals Sant Feliu és membre.

Cercant indicadors municipals amb perspectiva de gènere

Nova eina per a mesurar el Desenvolupament Econòmic Local: MesuraDEL

MesuraDEL és la nova eina analítica de mesura del desenvolupament econòmic local. A partir de la base de dades local HERMES de la Diputació de Barcelona, s'ofereix informació del grau d'assoliment dels municipis, sistemes territorials i comarques en 16 àmbits: teixit empresarial, salut i benestar, paisatge i patrimoni, gènere, canvi climàtic, recerca i tecnologia, entre d'altres.

 

Infografia Gent Gran de Sant Feliu de Llobregat

El Programa de Gent Gran i la Unitat d'Informació de Base publiquen aquest estudi per tal de quantificar i fer visible la Gent Gran de Sant Feliu. 

Infografia: Gent Gran Sant Feliu de Llobregat 

Nova eina amb dades sobre consum i activitat econòmica al municipi: Pulso

L'aplicació interactiva Pulso del Banc Sabadell proporciona dades en temps real i en obert sobre consum i activitat econòmica al municipi. Informació georeferenciada a partir d'operacions i/o transaccions realitzades als terminals de punt de venda. 

 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior