Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/03/2018 13:51:15

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Parc Europa

Parc Europa

El Parc Europa, té una extensió de 3 hectàrees, que constitueixen un pòrtic a la serra de Collserola. Aquest pulmó verd es va crear en el marc del desenvolupament del nou barri de Mas Lluí.

Es distribueix en diferents terrasses i consta de zones d’esbarjo, amplis espais de gespa, un llac a la part superior i un camí que travessa el parc longitudinalment.

Entre les espècies vegetals presents, predominen: pollancres, pins, sòfores, robínies, aurons, oliveres, diferents tipus d’arbusts i coníferes.

El llac situat a la part superior del parc presenta una notable biodiversitat, destacant diferents espècies d’aus, peixos i tortugues, molts cops dipositades al llac de manera il·legal i modificant l’ecosistema original.

Al maig de 2012 l’escola Martí i Pol va apadrinar aquest parc en el marc de les accions de l’Agenda 21 Escolar. L’objectiu d’aquest apadrinament va ser conscienciar les famílies dels alumnes sobre la importància de respectar i tenir cura d’aquest parc, especialment de la zona del llac que es troba al davant del centre.

A principis de 2015 es va ampliar la superfície d’aquest parc per la part superior degut a la ampliació del barri de Mas Lluí.

 

12
 
 
Link to ObjectExecute action