Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/09/2021 19:50:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Residus i medi ambient

Directori de Serveis - Residus i medi ambient

Dades informatives

Recollida de mobles i trastos vells

Servei de recollida de mobles i trastos vells a domicili que es fa tots els dimarts al matí. L'únic dia en que els ciutadans i ciutadanes poden deixar els mobles i trastos vells al carrer és els dilluns, a partir de les 20 h.

La forma correcta de fer ús del servei és deixar els mobles i trastos vells davant del domicili, a sobre de la vorera, el més a prop possible de la calçada. En cap cas s'han de deixar recolzats als contenidors d'escombraries del carrer. No es pot abandonar cap tipus d’objecte voluminós fora del dia i l'hora indicats, aquest fet pot ser motiu de sanció. Si es viu en un carrer estret o de difícil accés, els mobles o trastos vells s'hauran de dipositar al carrer principal més proper al domicili. Cal garantir el pas dels vianants i, especialment, de les persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat visual.

Els mobles i trastos vells també es poden portar a la deixalleria municipal, de dilluns a dissabte, segons els seus horaris d'obertura.

Horari

Els dilluns, a partir de les 20 h.

Telèfon
936858000
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Només cal deixar els mobles i trastos vells dilluns a partir de les 20h, sense necessitat de fer notificació prèvia a l'ajuntament.

Salta a la part superior