JPO - INICIACIÓ A LA CUINA
(280 hores)
- INICI: febrer de 2017
- FINALITZACIÓ: juny de 2017
- HORARI: De dilluns a divendres, de 9h a 14h
- LLOC DE REALITZACIÓ: Aula Sant Feliu
CONTINGUTS
1. Aprovisionament, preeleboració i conservació culinària (25 h)
2. Elaboració culinària bàsica (100 h)
3. Servei de sala (25 h)
3. Dietètica i nutrició (20 h)
4. Treball de recerca (30 h)
5. Pràctiques professionals no laborals (80 h)
NIVELL D'ENTRADA
Joves desocupats entre 18 i 25 anys que no disposen del graduat en ESO i en aquells que, malgrat l'han obtingut, no han continuat amb els estudis postobligatoris i han abandonat el sistema educatiu.
Inscripció oberta
Informació: Aula Sant Feliu
Tel: 93 685 08 98
A/e: aula@santfeliu.cat
Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb el Programa "Joves per l'ocupació", regulat per l'Ordre EMO/251/2014, modificada per l'Ordre EMO/254/2015".