Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2024 01:17:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Coneixem BadgeCulture, projecte TIC per a la difusió del patrimoni cultural amb seu a Sant Feliu

26/01/2015
Lectures: 3045
Coneixem BadgeCulture, projecte TIC per a la difusió del patrimoni cultural amb seu a Sant Feliu

La Mercè Muntada és una emprenedora instal·lada a Sant Feliu que des de l'startup que dirigeix, Compartia, desenvolupa tecnologies i serveis per millorar la gestió i difusió de la informació i el coneixement mitjançant funcionalitats de participació com la gamificació i el digital engagement. Recentment ha visitat Sant Feliu Innova per compartir amb nosaltres el seu darrer projecte, BadgeCulture.

BadgeCulture és una aplicació basada en la gamificació pensada per ser utilitzada en l'àmbit cultural i turístic. Amb l'objectiu d'arribar a un públic més ampli i aconseguir més audiència, BadgeCulture es presenta com un sistema d'acreditació gamificat, amb el que el turista o usuari tindrà l'oportunitat de viure experiències lúdiques i pedagògiques realitzant activitats culturals, incentivat per l'atorgament de micro-credencials certificades digitalment (badges) per institucions de l'àmbit cultural, tant públiques com privades.

El projecte, amb la participació de Compartia, S.L. i Marinva Serveis i Projectes, S.L., ha estat cofinançat pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo, en el marc del Plan Nacional de Investigación Científica, desarrollo e Innovación Tecnológica. 

Acció subvencionada pel SOC  en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior