Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/07/2018 20:27:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

25/07/2017
Lectures: 927
Es lliuren els diplomes a 44 persones que s'han format en el marc del Dispositiu de Treball als barris durant el primer semestre de 2017

El Centre Cívic Les Tovalloles ha acollit aquest dimarts, 25 de juliol, l'acte de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes que s'han format durant el primer semestre de 2017 en quatre cursos desenvolupats en el marc del Dispositiu d'inserció de Treball als barris. Les accions formatives, dutes a terme entre els mesos de març a juny, han estat per formar-se com a cambrer/a de pisos, instal·lador de fibra òptica i operador certificat de carretons elevadors. A més, també s'ha fet un curs d'ofimàtica bàsica. En total, en les quatre disciplines, han obtingut el diploma que certifica que han superat les formacions 44 persones. Durant l'acte, que ha comptat amb la intervenció de la regidora d'Activitat Econòmica, Ocupació i Treball als Barris, Cinta Daudé, s'ha emès un vídeo amb testimonis de les formacions explicant la seva experiència personal. Mireu l'àlbum de fotografies de l'acte a Facebook.

Destaca el fet que 17 persones del total de participants, és a dir el 31,5%, han aconseguit un lloc de feina en finalitzar les formacions. Per exemple, en el curs de cambrers de pisos, 4 alumnes dels 9 que van iniciar la formació estan treballant actualment. La xifra d'inserció laboral encara és més elevada en el curs d'instal·lador de fibra òptica, amb 7 contractacions de les 15 persones que van iniciar la formació. 

El Dispositiu d'inserció és un servei del projecte Treball als Barris adreçat a persones en situació d'atur principalment dels barris de Can Calders i La Salut de Sant Feliu. Aquest servei, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i finançat pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, millora les possibilitats de trobar feina mitjançant accions d'orientació, de formació i d'acompanyament a la inserció. 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action