Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 07:32:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

10/09/2019
Lectures: 174
Participants del programa Ubicat visiten l'empresa SET Prat Paper Distribucions

Les persones participants del programa UBICAT van tenir l'oportunitat de visitar l'empresa SET Prat Paper Distribucions,S.A. UBICAT és un programa d'orientació laboral del SOC adreçat a persones en situació d'atur o que vulguin millorar la seva situació ocupacional, que també inclou accions de coneixement de l'entorn productiu, d'apropament a les empreses i de prospecció laboral que s'ofereix des del Centre Can Maginàs. Actuacions en aquest àmbit  tenen com a objectiu conèixer de forma més directa com funciona el mercat de treball, quins són els perfils més demandats, com s'estructura i organitza una empresa i les competències que més es valoren.

En aquest cas les persones participants van poder conèixer de primera mà una empresa de distribució de material d'oficina acompanyats pel gerent. La visita es va enfocar especialment a perfils laborals dins l'àmbit administratiu i comercial. Apart de conèixer la gama de productes de l'empresa, van analitzar conceptes i tendències en el sector comerç, la importància de la qualitat en el servei i també les competències tècniques i transversals més valorades per a un comercial. Gràcies a la col·laboració de l'empresa els participants coneixen millor l'entorn productiu alhora que s'afavoreixen sinergies amb la borsa de treball municipal i altres serveis del Departament de Promoció econòmica.

Les persones interessades a participar al programa UBICAT es poden adreçar al Centre Can Maginàs per demanar-ne informació.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d'agost Logotips del programa Ubicat: Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya i Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar