Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/04/2020 09:20:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

17/02/2020
Lectures: 76
Calendari de formació en Creació i Gestió d'empreses 2020

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2020 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades.

Es tracta de càpsules formatives en diferents àmbits de la gestió empresarial: TIC, gestió econòmica, màrqueting i vendes, comunicació, habilitats directives, jurídic legal, innovació, etc.

L'objectiu és formar a les persones emprenedores, comerciants, professionals i empresaris en aspectes bàsics per a aconseguir que la seva empresa sobrevisqui als primers anys i creixi i, alhora, millorar la seva competitivitat.

Aquestes accions, de caràcter gratuït, es realitzaran setmanalment i aniran alternant el lloc de realització entre els tres municipis.

És necessari fer inscripció. El formulari d'inscripció estarà disponible dies abans de la realització de cada activitat.

Per a qualsevol dubte o aclariment cal contactar a través de correu electrònic: oise@santfeliu.cat o bé per telèfon 936850783.


 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar