Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/09/2021 22:49:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Nova oferta formativa de tallers per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació per al setembre

06/09/2021
Lectures: 115
Nova oferta formativa de tallers per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació per al setembre

El Servei Local d'Ocupació presenta l'oferta formativa dels tallers online per a la recerca de feina per al mes de setembre. Alguns d'ells són nous i es realitzen en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Nous tallers 

Una de les novetats és el taller 'Les sortides laborals de... Quines són les sortides laborals de la meva professió?', que es realitzarà en dues sessions els propers 22 i 23 de setembre i té com a objectiu conèixer millor les sortides laborals i les vies d'accés a ofertes de feina segons la professió i el sector. Aquest taller s'impartirà en la modalitat online.

També tindrà lloc 'Utilitza el teu smartphone per a la recerca de feina', de manera presencial a l'Edifici Les Escoles. Sant Just Desvern a finals de mes. En aquest cas, el taller s'orienta a les aplicacions més conegudes per a cercar feina a través dels dispositius mòbils 

Aquests dos tallers se sumen als que ja es programen de manera mensual, sobre les preguntes claus en les entrevistes laborals, l'elaboració del currículum amb l'eina online Canva i l'ús de LinkedIN per a la recerca de feina. Consulteu tota l'oferta formativa en: www.santfeliu.cat/formaciorecercafeina 

Preinscripcions

Les persones interessades en pre-inscriure's en algun dels tallers, poden posar-se en contacte amb el Centre Can Maginàs en el telèfon 93 685 07 83 o per correu electrònic a slo@santfeliu.cat, tot indicant el nom del/s taller/s que vol cursar, nom complet, número de document identificatiu i telèfon de contacte.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior