Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 05:05:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

19/11/2013
Lectures: 4139
Nou servei de pagament de la zona blava a través de mòbils o tablets

Sant Feliu incorpora a partir d'aquest dimecres 20 de novembre un sistema de pagament de les zones blaves a través de telèfon mòbil intel·ligent. Es tracta d'un sistema tecnològic que permet abonar l'estacionament de vehicles en les zones regulades com a blaves de forma ràpida, senzilla i segura des de qualsevol smartphone o tablet. A més, un altre dels avantatges del sistema és que la persona usuària paga només pel temps exacte que ha utilitzat l'aparcament. 

Amb la implantació d'aquest nou sistema, que es presenta sota el nom d'iParquing, l'Ajuntament pretén continuar impulsant accions per avançar en el desenvolupament del municipi com una smart city o ciutat intel·ligent. El sistema, creat per una empresa catalana i implementat a la ciutat per la concessionària Saba, no ha suposat cap cost per l'Ajuntament de Sant Feliu.

Sistema pràctic i eficient 

Per utilitzar el nou sistema de pagament de les zones blaves cal donar-se d'alta com usuari a www.iparquing.com. Alhora es necessari instal·lar-se l'aplicació gratuïta iParquing en un dispositiu mòbil que funcioni amb sistema iOS o Android. Un cop creat el compte, a través del web o de l'aplicació, cal afegir saldo per poder fer els pagaments. El procés és totalment segur i està certificat pel segell "Confiança Online". A partir d'aquí, les persones usuàries només hauran d'indicar a l'aplicació quan fan un estacionament i quan marxen. En cas d'haver consumit el temps màxim d'estacionament de la zona blava i haver d'ampliar-lo, es pot renovar virtualment sense necessitat de desplaçar-se fins al vehicle.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior