Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 07:47:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

05/10/2016
Lectures: 5448
Núria Diez, Mocador d'Honor de la Festa de Tardor 2016

En el ple de setembre, celebrat el dijous 29, l'Ajuntament de Sant Feliu va aprovar per unanimitat concedir el Mocador d'Honor de la Festa de Tardor 2016 a Núria Diez. Aquesta distinció municipal li ha estat concedida, segons els membres de la Comissió dels Mocadors d'Honor per la seva dedicació a les colles i per haver transmès l'esperit de participació de la Festa de Tardor, amb el seu entusiasme i sentiment cultural i municipal. La proposta del nomenament de Núria Diez ha sortit de les colles de la ciutat i, posteriorment, ha estat aprovada per unanimitat a la Comissió de Mocadors d'Honor.

Núria Diez, nascuda el 1979, ha estat vinculada des de ben jove a activitats de l'àmbit de la cultura popular de Sant Feliu. El seu primer vincle amb la Festa de Tardor va ser a través de la Colla de Bastoners. Un parell d'anys després va entrar a formar part de La Mula i, al mateix temps va agafar la secretaria de la Comissió de Colles. Quan l'any 2008 es va crear la FETS, va ocupar també la secretaria de la Federació. Es va mantenir en actiu fins fa cinc anys, quan es va quedar només amb la coordinació de la FETS, tot i seguir formant part de la junta de la Comissió de Colles. De fet, les tasques de coordinació, motivació, presentació de propostes i el treball incansable de la Núria per aconseguir el consens de les colles ha estat un dels principals motius per atorgar-li el Mocador d'Honor.

Aquesta és la quinzena ocasió que l'Ajuntament concedeix el Mocador d'Honor, una distinció amb la qual es vol destacar la participació en l'organització, desenvolupament i èxit de la Festa de Tardor de la ciutat. El lliurament del Mocador d'Honor 2016 tindrà lloc el dijous 7 d'octubre, a les 19.45 h, des del balcó de l'Ajuntament i donarà inici a la Festa de Tardor, que se celebrarà fins al dilluns 12 d'octubre. 

Imatge: Marc Rius

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar