Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/05/2018 17:57:12

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

20/04/2017
Lectures: 1222
Fins a 26 alumnes són premiats en el Concurs Literari de Sant Jordi convocat entre els centres educatius de la ciutat

El 32è Concurs Literari de Sant Jordi ha reconegut els treballs d'un total de 26 alumnes dels centres de primària i secundària de la ciutat. L'acte de lliurament dels guardons, que s'ha fet aquest dijous 20 d'abril a la Sala Ibèria, ha premiat 12 contes i 14 poesies. En concret, s'han atorgat premis als guanyadors, finalistes i accèssits de diferents categories, des de segon de primària fins a batxillerat. En el marc de l'acte també s'ha fet la presentació del llibre amb els contes i poesies guanyadores de l'edició de l'any passat. L'alcalde de la ciutat, Jordi San José, i la regidora d'Educació, Mireia Aldana, han presidit la cerimònia i han destacat el bon estat de salut del concurs literari, que any rere any convoca l'Ajuntament, i en el qual participen els alumnes dels 13 centres públics i concertats de la ciutat. 

Tot i que són més de 2.000 els alumnes que participen en el certamen literari, les escoles fan una selecció dels millors treballs, i només aquests són els que es lliuren al jurat. Enguany els membres del jurat han valorat 350 treballs, dels quals 188 eren contes i 162 poesies. Dels alumnes de primària s'han triat un total de 212 treballs, mentre que de secundària se n'han triat 138.

El concurs Literari de Sant Jordi té per objectiu promoure la creació literària entre els infants i joves de la ciutat i fomentar els hàbits de lectura, així com potenciar la tradició catalana de la diada de Sant Jordi.

El jurat del certamen està format per 22 mestres de tots els centres educatius de la ciutat, del Consorci de Normalització Lingüística (Servei Local de català), de la Biblioteca Montserrat Roig i també mestres i professors jubilats.

En l'arxiu adjunt podeu consultar el noms dels guanyadors i guanyadores del certamen. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action