Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/06/2018 09:36:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

18/05/2017
Lectures: 1134
Obertes les inscripcions al 2n Curs de genealogia i família organitzat per la Setmana Internacional d'Arxius

Coincidint amb la Setmana Internacional d'Arxius, l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i l'Arxiu del Bisbat de Sant Feliu organitzen el 2n Curs de genealogia i família. El període per inscriure's a la formació, que es durà a terme els dies 1, 6, 7, 8 i 9 de juny, està obert fins al 31 de maig. Les inscripcions es poden fer trucant al telèfon 93 666 67 03 o enviant un correu electrònic a acbaixllobregat.cultura@gencat.cat. 

El programa del curs permetrà rebre informació sobre recerca documental, així com sobre softwares i recursos digitals per fer un arbre genealògic. La primera sessió serà l'1 de juny, en què l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, en qualitat d'autor d'un bloc de genealogia, conduirà la xerrada "Fer recerca genealògica".  El 6 de juny, l'historiador i antropòleg Santiago Llobet Masachs durà a terme una ponència d'introducció a la genealogia. Un dia després, es farà una sessió per explicar el funcionament i utilitats dels recursos digitals i softwares existents per fer un arbre genealògic. 

D'altra banda, el dia 8, el curs inclourà una xerrada de la demògrafa del Centre d'Estudis Demogràfics de Catalunya, Joana Maria Pujades. Tot seguit es farà una visita comentada a la seu de l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat. El darrer dia de la formació, el 9 de juny, tindrà lloc una visita oberta al públic per conèixer l'Arxiu del Bisbat de Sant Feliu. 

El preu del curs és de 35 €, tot i que és gratuït per al voluntariat del projecte Eines que hagi participat en les transcripcions de pàgines del padró municipal d'habitants de Sant Feliu. La formació és una iniciativa impulsada per l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, el Bisbat de Sant Feliu, l'Ajuntament, el Consell Comarcal, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Genealogia

Documents relacionats:
2n Curs de Genealogia
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action