Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/07/2018 08:54:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

10/10/2017
Lectures: 493
La Nit de Foc tancarà amb una tronada final la Festa de Tardor 2017

Per segon any consecutiu, s'ha posat en marxa la iniciativa "Apadrina un tro", organitzada per la Federació d'Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS) amb el suport de l'Ajuntament, per cloure amb una gran tronada la Festa de Tardor. Serà en el marc de la Nit de Foc, que tindrà lloc amb els Diables de la Salut el diumenge 15 d'octubre, a les 20 h, a la plaça de Can Llobera i a la riera de la Salut.

Tothom qui ho vulgui pot apadrinar un tro amb el seu nom per 2 €, o 3 trons per 5 €. L'apadrinament quedarà reflectit en una etiqueta amb el nom del padrí o padrina a cada tro que els tècnics pirotècnics col·locaran prèviament al muntatge de la tronada.

Els trons que per una errada del sistema de detonació no explotin permetran al seu padrí o padrina guanyar un lot de la Festa de Tardor (mocador, barret, ulleres i conte) i una ampolla de cava. Totes les persones guanyadores rebran una comunicació per correu electrònic amb el lloc i les dates per recollir el seu lot. A més, entre tots els padrins i padrines de la tronada es farà un sorteig per escollir la persona que encendrà la metxa de la tronada l'any vinent.

Es pot apadrinar un tro o tants com es vulguin fins al 13 d'octubre a les taules que les diferents colles que integren FETS posaran al carrer abans i durant la Festa de Tardor i a la Nau, Cultura i Tradicions. I fins al dilluns 10 d'octubre, a les 24 h, als establiments col·laboradors com el bar de l'Ateneu, la Tintoreria Consell i la clínica Veterinària Mas Lluí.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action