Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 20:16:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Del 29 de març al 9 d'abril s'obren les preinscripcions per al curs 2019-2020

04/03/2019
Lectures: 5554
Del 29 de març al 9 d'abril s'obren les preinscripcions per al curs 2019-2020

El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria per al curs 2019-2020 s'iniciarà la darrera setmana de març. El període de presentació de sol·licituds serà del 29 de març al 9 d'abril.

Novetats per al curs 2019-2020

  • En ensenyaments obligatoris i batxillerat s'eliminen dos criteris complementaris: que l'alumne o alumna tingui una malaltia crònica que afecta el seu sistema digestiu, endocrí o metabòlic, inclosos els celíacs, i que el pare, mare, tutors o germans siguin exalumnes del centre.
  • L'eliminació de l'avaluació de setembre de l'ESO. Aquest fet modifica parcialment la gestió de la preinscripció, a més de l'ESO, de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.
  • S'estableix que l'alumnat que faci els 18 anys durant l'any 2019 pot presentar i signar la sol·licitud, independentment que els hagi complit en el moment de presentar la preinscripció.

Consulteu totes les novetats aquí.

Jornades de portes obertes

Fins al 24 de març els centres d'educació infantil i primària i els d'educació secundària obligatòria de Sant Feliu obren les portes per oferir jornades de visita a les famílies en el marc de la campanya d'escolarització del proper curs escolar. Durant les visites, els assistents podran conèixer el projecte educatiu de cada centre i el funcionament, així com fer un recorregut per les seves instal·lacions. Les sessions s'adrecen especialment a les famílies amb infants que faran P3 i 1r d'ESO el curs vinent. Podeu consultar les dates en el següent enllaç.

Comparteix
Salta a la part superior