Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/05/2019 23:02:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  11/03/2019
  Lectures: 391
  Obert el termini per participar en el Concurs d'Aparadors de la Fira

  L'Ajuntament organitza una nova edició del Concurs d'Aparadors per la 40a edició de la Fira Industrial i Comercial. Poden participar-hi tots aquells establiments comercials i de serveis que tinguin aparadors visibles des de la via pública, i que integrin "la rosa" com a element amb el format que es consideri.

  Els establiments interessats poden inscriure's de l'11 de març al 12 d'abril de 2019 presentant una instància a través d'aquest tràmit del web municipal, i indicant "Inscripció concurs aparadors Fira 2019" en la casella 'Exposició de fets o motiu'. El 9 de maig l'aparador haurà d'estar preparat i visible, i s'haurà d'enviar una fotografia d'aquest al correu electrònic debotigues@santfeliu.cat amb una qualitat d'imatge mínima de 1200x800 píxels per poder ser publicada. Del 10 al 13 de maig hauran d'estar guarnits i ser visibles des de l'exterior de l'establiment.

  El guanyador es decidirà per votació popular, que es realitzarà a través de la pàgina de Facebook DeBotigues i a l'espai Tendències Street (c/ Laureà Miró, 187) els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019. L'aparador que aconsegueixi més vots sumant aquests dos sistemes serà premiat amb 500 euros.

  Consulteu les bases en aquest enllaç. Més informació a debotigues@santfeliu.cat.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar