Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/05/2020 03:34:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

27/03/2020
Lectures: 1964
L'Ajuntament intensifica la neteja i desinfecció dels carrers a causa del coronavirus

A partir de divendres 27 de març es reforça la neteja viària a Sant Feliu amb nous torns de treball del servei de camió cuba i de baldejadora. Aquestes mesures se sumen a les tasques intensives d'escombrat manual i mecanitzat, desinfecció i baldeig que els efectius de l'Ajuntament desenvolupen des del 17 de març, per tal de garantir la seguretat sanitària als carrers de Sant Feliu, i evitar possibles focus d'infecció que esdevinguin punts de contaminació per a la ciutadania.

La baldejadora, una màquina d'alt rendiment, realitza la neteja principalment de voreres i zones d'accés prioritzant les zones més sensibles, com Centres d'Assistència Primària, residències, eixos comercials o l'edifici de la Policia Local, entre d'altres. Treballa durant els matins de dilluns a dissabte realitzant tasques de baldeig amb una combinació d'hipoclorit i aigua amb detergent. A aquest servei se li suma un altre, a partir de divendres 27 de març, en horari de tarda, de 14 a 19:50 h, cada dimarts i dijous. A més es complementarà amb un nou servei de camió cuba, que netejarà les calçades del municipi amb el mateix producte dimarts, dimecres i divendres, durant dues hores i mitja, i fent dos recorreguts per jornada.

Aquestes mesures complementen l'acció que els treballadors i treballadores de la neteja viària desenvolupen de manera intensiva des de dimarts 17 de març. Aquestes contemplen l'escombrat manual dilluns, dimecres i divendres per part de 17 operaris, amb entrada esglaonada en tres torns per a complir amb les màximes garanties de protecció i prevenció del personal.

També es compta amb un servei d'escombrat mecanitzat en dos torns, matí i tarda, de dilluns a dissabte. Els primers treballs del dia es realitzen amb tres vehicles, un d'ells incorporant aigua amb hipoclorit, odoritzant, sabó i desengreixant per a taques a la via pública. El servei de neteja de les tardes l'integren dos conductors amb dos vehicles en funció de les necessitats del servei. Amb el reforç de cada dimarts i dijous es garantirà que un dels vehicles sigui amb aigua per poder garantir la demanda, prioritzant les zones més sensibles i amb més afluència de gent.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar