Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 12:51:07

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

19/06/2020
Lectures: 463
Reobren les zones de joc infantil a parcs i jardins de Sant Feliu

Avui divendres 19 de juny, coincidint amb l'inici de l'etapa de represa, reobren les àrees de joc per a infants a parcs i jardins de Sant Feliu, amb l'excepció de la que es troba al parc del Palau Falguera, que obrirà el proper dilluns dia 22.

Aquests espais, que es van tancar el 15 de març per l'emergència sanitària, s'han desinfectat periòdicament en els darrers mesos amb l'objectiu de mantenir la seva salubritat, tot i que la ciutadania no podia accedir-hi. En les darreres hores, des de l'Ajuntament s'ha procedit a realitzar una neteja en profunditat per garantir un primer ús segur per part dels infants, que es reforçarà amb tasques de neteja addicionals amb els corresponents productes homologats el proper dilluns dia 22 de juny.

Amb l'objectiu de garantir la seguretat sanitària en l'ús d'aquests espais, i per minimitzar-hi el risc de contagi de la covid-19, des de l'Ajuntament es recomana un ús responsable de les zones de joc infantil, evitant les aglomeracions de nens i nenes, que sempre han d'estar supervisats per una persona adulta. També es recorda que l'ús de mascareta és obligatori per a persones adultes i recomanat per a infants a partir de 6 anys si no es pot mantenir la distància interpersonal, i que cal cuidar la higiene de mans freqüent.
 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar