Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/06/2023 20:41:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Cultura i espectacles surten aquest estiu al carrer amb prop d'una trentena de propostes

29/06/2020
Lectures: 2328
Cultura i espectacles surten aquest estiu al carrer amb prop d'una trentena de propostes

Recuperar l'espai urbà com a espai comú per gaudir del lleure i la cultura. Aquest és un dels objectius principals del cicle 'Cultura als carrers, estiu 2020', una nova iniciativa que el departament de Cultura de l'Ajuntament ha programat per als mesos de juliol i agost i que aproparà la cultura i el talent local als carrers i places de Sant Feliu. Així, durant sis setmanes -des del 6 de juliol i fins al 10 d'agost- la ciutadania podrà gaudir de fins a 29 propostes gratuïtes que es realitzaran tots els divendres, dissabtes i diumenges a diferents espais de la ciutat. 

El cicle compta amb espectacles adreçats a tot tipus de públic, des de concerts fins a activitats infantils d'animació i teatre de titelles, passant per un recital poètic o els tradicionals cicles de cinema a la fresca, incloent també en la seva programació les activitats de la Festa de Sant Llorenç. En paraules de Manel Martínez, Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Feliu, "Cultura als carrers busca recuperar el contacte de la ciutadania amb la cultura en directe i que els i les santfelienques tornin a ocupar i a gaudir de de l'espai públic amb seguretat, tot apostant pel talent local".

En el marc de les activitats culturals que ompliran els racons de Sant Feliu aquest estiu, cal destacar també que Cinebaix -que reprèn l'activitat el dia 2 de juliol- se suma a la celebració d'aquesta festa de la cultura obrint un dia més durant els mesos de juliol i agost, de dijous a dilluns, amb una programació que es podrà consultar a www.cinebaix.cat.

Cultura i solidaritat inicien el 3 de juliol un cicle que finalitza amb les Festes de Sant Llorenç

'Cultura als carrers, estiu 2020' donarà el tret de sortida el cap de setmana del 3, 4 i 5 de juliol amb un minicicle de tres concerts gratuïts als jardins del Palau Falguera, a les 20 h, sota el nom de 'Sant Feliu-Las Vegas Solidari'. Aquests inclouen recitals de Vamp's Soul, Som Hits i Canela en Drama organitzats per La Catifa Roja, i contemplen la possibilitat d'oferir donacions voluntàries que es destinaran íntegrament a Càritas Sant Feliu.

Pel que fa a les activitats contemplades en la Festa de Sant Llorenç, aquestes s'inicien el 8 d'agost amb una traca a càrrec de Els Cremats i una ballada de gegants de l'ACF. A continuació la plaça de Lluís Companys acollirà animació infantil i cinema a la fresca amb música en directe, que es complementaran amb una projecció de cinema a l'aire lliure a la plaça de la Salut i un concert de cambra a la Catedral de Sant Llorenç. El 9 d'agost la festa s'inicia amb animació infantil a la plaça de la Salut, seguida d'un concert de la Big Band Contrabaix a la plaça de Lluís Companys i una nova sessió de cinema a la fresca a la plaça de Llorenç Sans. El darrer dia de celebració inclourà una cercavila amb els gegants de l'ACF, els tradicionals repics de campanes i missa a la Catedral de Sant Llorenç, així com un espectacle de màgia i havaneres a la plaça de Lluís Companys.

Recuperar els carrers des de la seguretat i la prevenció

Per crear la programació de 'Cultura als carrers, estiu 2020' s'ha tingut especialment en compte la protecció de la salut, la col·laboració del teixit cultural local i el compromís de recuperar activitats que van quedar cancel·lades per la crisi sanitària. En aquest sentit, tots els espectacles es desenvoluparan amb protocols i mesures de seguretat per evitar riscos d'infecció. Els diferents espais que acolliran les actuacions s'obriran 40 minuts abans de l'inici per evitar aglomeracions, i es vetllarà perquè cap persona pugui accedir dins del perímetre marcat, més enllà del punt d'entrada. Totes les activitats tindran una durada màxima d'una hora i un aforament que en cap cas superarà les 200 persones, que hauran de romandre assegudes.

Per la seva banda, les i els assistents hauran de complir les normes de prevenció i protecció bàsiques perquè tothom gaudeixi dels espectacles amb seguretat. Serà obligatori esperar a l'entrada a que els membres de l'organització indiquin on colocar-se, així com rentar-se les mans en entrar i sortir amb gel hidroalcohòlic. També s'haurà de respectar la distància de seguretat de metre i mig respecte altres persones, i es recomanarà l'ús de mascaretes.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior