Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 10:05:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu viu l'estiu amb els casals i campus esportius que vetllen per la seguretat sanitària d'infants i joves

07/07/2020
Lectures: 627
Sant Feliu viu l'estiu amb els casals i campus esportius que vetllen per la seguretat sanitària d'infants i joves

Tres setmanes després del seu inici, els casals d'estiu a Sant Feliu continuen oferint diferents propostes als infants per gaudir d'unes setmanes en clau educativa, social i lúdica, tot recuperant la convivència presencial després dels mesos de confinament. El desenvolupament d'aquestes activitats al 2020 està marcat per la baixada generalitzada en el nombre de persones participants, així com per l'aplicació de protocols de seguretat adaptats al context d'emergència sanitària provocat pel coronavirus. 

Tot i haver-hi menys usuaris que en anteriors anys, els casals de les escoles Salvador Espriu i Miquel Martí i Pol, i els dels clubs d'esplai Sant Feliu i Diversitat Lúdica, compten amb prop de 2.000 inscripcions per a tot l'exercici 2020. Aquestes xifres inclouen els i les participants previstos per a les setmanes d'agost, un mes en què enguany i de manera extraordinària els clubs d'esplai obriran les seves portes per desenvolupar els casals.

La COVID-19 tampoc ha aturat l'activitat dels campus esportius, que complementen l'oferta lúdica i educativa per a infants durant el mes de juliol amb propostes vinculades al món de l'esport. Aquests inclouen el campus del Complex Municipal de Piscines, el campus del Club Handbol Sant Llorenç, el campus de futbol de la Peña Recreativa, i el campus de bàsquet del CB Santfeliuenc. La baixada en les inscripcions provocada per la situació d'excepcionalitat viscuda també s'ha notat en el número d'inscripcions dels campus respecte a l'any passat. Cal tenir en compte, però, que enguany s'han organitzat quatre campus menys que al 2019 i que, tot i així, en alguns casos puntuals hi ha hagut un lleuger increment en el nombre d'inscrits.

D'altra banda, el programa de Joventut de l'Ajuntament continua organitzant diferents activitats al Casal de Joves, com cinema a la fresca, tardes chill-out o vespres jamaicans. I altres entitats del municipi organitzen activitats i casals, que es poden consultar en aquest llibret que ofereix l'oferta conjunta de l'Estiu a Sant Feliu per a infants i joves.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior