Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 10:46:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'ús de mascareta és obligatori a partir del 9 de juliol a tot Catalunya

08/07/2020
Lectures: 960
L'ús de mascareta és obligatori a partir del 9 de juliol a tot Catalunya

A partir de dijous 9 de juliol totes les persones de més de sis anys hauran de fer ús de mascareta a qualsevol lloc de la via pública, espais oberts i també als recintes tancats d'ús públic, segons ha aprovat el Govern de la Generalitat. Aquesta mesura, obligatòria a tot el territori català, s'haurà de complir independentment de si es poden mantenir els dos metres de distància de seguretat, d'1,5 metres entre persones, o de 2,5 metres quadrats al voltant de cada persona (que assegura la distància d'1,5 metres entre persones). 

Es podrà utilitzar qualsevol mena de mascareta, preferentment les higièniques i quirúrgiques, que cobreixi nas i boca, sempre que l'activitat que s'hagi de realitzar no sigui incompatible amb el seu ús, com és el cas de l'esport. 

Amb l'entrada en vigor d'aquesta restricció, el Govern català pretén frenar el ritme de contagis de coronavirus que ha obligat a confinar alguns municipis on hi ha nous brots actius. L'incompliment d'aquesta mesura comportarà una sanció de fins a 100 euros.


L'Ajuntament fa una crida a la responsabilitat i al civisme

Amb l'objectiu de contenir la propagació del virus i de protegir les persones que poden ser més vulnerables, l'Ajuntament fa una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva perquè tothom respecti les mesures decretades i  segueixi les normes de salut pública.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior