Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 02:01:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Afectacions al trànsit a Laureà Miró per millores en els reguladors dels semàfors

14/10/2021
Lectures: 719
Afectacions al trànsit a Laureà Miró per millores en els reguladors dels semàfors

Del 18 al 20 d'octubre se substituiran els reguladors de trànsit de diferents semàfors situats al carrer de Laureà Miró. Això comportarà una sèrie d'afectacions en fins a cinc cruïlles situades en aquest carrer, que tindran una durada aproximada cadascuna d'entre 4 i 5 hores. Concretament, es tallaran els següents trams:

Dilluns 18 d'octubre

A partir de les 23 h: Cruïlla c/ Laureà Miró amb c/ Hospitalet. Policia Local senyalitzarà degudament i amb antelació aquest tram amb un senyal d'STOP, i hi garantirà la correcta circulació.

Dimarts 19 d'octubre

A partir de les 10 h: Cruïlla c/ Laureà Miró amb c/ Pins. Es tallarà el carrer dels Pins en la seva entrada amb Laureà Miró des del carrer de Falguera amb carrer de Prolongació Falguera.

A partir de les 23 h: Cruïlla c/ Laureà Miró amb c/ Joan Batllori. Policia Local senyalitzarà degudament i amb antelació aquest tram amb un senyal d'STOP, i hi garantirà la correcta circulació.

Dimecres 20 d'octubre

A partir de les 10 h: Cruïlla c/ Laureà Miró amb c/ Batista. S'instal·larà un senyal d'STOP, que permetrà la sortida tant per carrer de Batista com de carrer de Creus.

A partir de les 23 h: Cruïlla c/ Laureà Miró amb c/ Josep Maria de Molina. Policia Local senyalitzarà degudament i amb antelació aquest tram amb un senyal d'STOP, i hi garantirà la correcta circulació.

Durant el desenvolupament de les feines de substitució dels reguladors, també hi haurà afectacions en els passos de vianants.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior