Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/07/2024 16:50:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu es converteix en un Circuit d'Art amb les obres de més de 30 artistes locals

01/06/2023
Lectures: 2217
Sant Feliu es converteix en un Circuit d'Art amb les obres de més de 30 artistes locals

Dijous 8 de juny es donarà el tret de sortida al recorregut Circuit d'Art, una iniciativa que convertirà diferents espais de Sant Feliu en sales d'exposició, on la ciutadania podrà gaudir d'obres d'artistes de la ciutat. La inauguració tindrà lloc a les 20 h a la nau MTKSpace situada al polígon Matacàs, en un acte on es presentaran els diferents artistes participants, així com una exposició fotogràfica, una peça de videoart, i hi haurà actuacions musicals.

Circuit d'Art és un projecte impulsat per un grup de persones de la ciutat vinculades a l'art, que compta amb la col·laboració de la Comunalitat Urbana de Sant Feliu. Durant aquests vuit dies santfeliuencs i santfeliuenques podran descobrir les obres de més de 30 creadors i creadores, exposades en 26 espais públics i privats. Aquestes inclouen des de les aquarel·les de Manel Plana al Centre Cívic Les Tovalloles fins a l'exposició de Neus Monté i Laura Gallegos al Centre Cívic Mas Lluí, passant pels gravats de Gerard Fissa o les il·lustracions de Núria Feijoo, que es podran contemplar a la Biblioteca Montserrat Roig.

En aquestes jornades de portes obertes de tallers i espais de creació artística hi participen Matias Krahn, Maria Antònia Hernàndez Subirachs, Jaume Amigó, Joan Boy, Gerard Sancho, Jordi Font Recassens, Mony Nuñez, Gerard Fisa, Núria Uslé, Ignasi Nova, Pilar Antolín, Clara Arnas Antolín, Pamela Briones, Núria Feijoo, Oriol Bachs, Jaume Piella, Natasha Garcia, Marta Majó, Laura Gallegos, Neus Monté, Èlia Fort, Quim Corvo, Esther Llopart, Jordi Vila Llàcer, Manel Plana, Toni Molins, Sara Arnau, Roger Romagosa Carrasquer, Pedro Vega, Claudia Tevar, Carla Jacobs, Genís Fernàndez, Lola Amigó, Raül Clemente, Col·lectiva dels Fotògrafs de l'Ateneu Santfeliuenc i el Saló de Primavera del Cercle de Belles Arts.

Les obres de circuit d'Art s'exposaran als següents espais: Arte Diem, Ashtanga i més, Ateneu Santfeliuenc, Bar Antolín, Bar Matacàs, Barra Llibre, Biblioteca Montserrat Roig, Cafeteria Anam Cara, Cal Saladrigas, Carlin, Centre Cívic Les Tovalloles, Centre Cívic Mas Lluí, Cinebaix, Clysa, Perruqueria Colors i Estil, Calçats Escala, Espai Tectum, Hotel Centro, Mtk Space, Núria Uslé Restaura, Opac, Palau Falguera, Sant Feliu Innova i Teteria Índia.

Comparteix
Salta a la part superior