Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/04/2024 21:42:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament col·labora amb la Generalitat per simplificar tràmits per a empreses locals

21/02/2024
Lectures: 719
L'Ajuntament col·labora amb la Generalitat per simplificar tràmits per a empreses locals

L'Ajuntament i la Direcció General de Comerç, a través del Canal Empresa, han implementat un nou sistema de tramitació unificada en un esforç conjunt per facilitar la gestió empresarial a Sant Feliu. Aquesta iniciativa té com a objectiu permetre que les empreses locals puguin dur a terme els tràmits necessaris per iniciar o modificar una activitat comercial, amb una superfície d'entre 400 i 2.499 metres quadrats, de manera més eficient i senzilla.

El nou mecanisme de tramitació unificada simplifica els processos administratius, i permet a les persones titulars tramitar alhora diversos procediments essencials. A través d'un únic formulari, les empreses poden gestionar el tràmit municipal de comunicació d'inici o modificació substancial d'activitat (amb projecte i certificat), així com els tràmits de la Generalitat relatius a la comunicació de dades dels establiments comercials amb superfície de venda entre 400 i 2.500 m2, o la comunicació d'obertura de centre de treball.

És important destacar que, tot i aquesta modernització dels procediments, el model de tramitació actual no unificat continuarà en vigor fins al 30 de maig de 2024. A partir d'aquesta data, els Ajuntaments ja no podran fer la tramesa de dades per EACAT, pel que es fa especial èmfasi en la transició cap al nou sistema unificat.

Per a les empreses interessades, s'ha actualitzat el catàleg de tràmits amb informació detallada sobre aquesta novetat, incloent-hi enllaços directes per accedir a la tramitació des del Canal Empresa. Aquesta informació està disponible tant a la pàgina general dels tràmits FUE com en l'específica de la comunicació d'inici o modificació substancial d'activitat (amb projecte i certificat).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior