Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2024 09:51:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Finalitzen els treballs forestals a Can Ferriol

26/02/2024
Lectures: 660
Finalitzen els treballs forestals a Can Ferriol

Dijous 22 de febrer van finalitzar els treballs forestals a la finca de Can Ferriol, situada al parc de Collserola. La iniciativa ha inclòs diverses tasques destinades a millorar la salut del bosc i promoure la seva biodiversitat, entre les quals hi ha la neteja de la vegetació morta, la poda selectiva i altres accions encaminades també a garantir un entorn forestal saludable i segur per a la ciutadania.

Tal i com s'havia acordat prèviament, la llenya resultant i els pins tallats, encara que en poca quantitat, s'han apilat en diverses piles a peu de pista. Aquests materials, propietat de La Rural de Collserola, es troben a disposició de l'empresa per al seu posterior trasllat. La llenya es destinarà a diverses finalitats segons les necessitats de La Rural, ja sigui per a ús domèstic o per ser transportats a una serralleria per al seu processament.

Aquestes accions formen part del compromís de l'Ajuntament de Sant Feliu amb la preservació del medi ambient i la gestió sostenible dels seus recursos naturals, i estan previstes en el projecte forestal per a la mitigació i adaptació al canvi climàtic (PROMACC). La masia de Can Ferriol està catalogada com a Bé Cultural d'Interès Local en el Catàleg del patrimoni arquitectònic de Sant Feliu, de valor arquitectònic, històric i ambiental. La construcció és d'estil modern popular del segle XVIII, amb diferents etapes de construcció tant del cos principal com d'altres edificacions complementàries i auxiliars.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior