Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/06/2018 03:27:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

16/08/2016
Lectures: 1867
Finalitzades les obres de millora del pg. Bertrand

Aquests dies han finalitzat les obres reparació de la vorera i dels escocells del passeig de Bertrand, en el tram comprès entre els carrers de Pi i Margall i Sant Llorenç, millorant així un dels recorreguts escolars de la ciutat. L'actuació s'emmarca en el Pla de millora de l'espai urbà 2016, que inclou un total de 16 actuacions previstes per a aquest estiu i suposa una inversió de 400.000 euros en total.

L'actuació del passeig Bertrand, que va ser votada en el procés participatiu per decidir les obres d'aquest estiu, estava inclosa en l'apartat de supressió de barreres arquitectòniques en diversos recorreguts escolars, intervencions pressupostades en gairebé 25.500 euros.

A més de la reparació de la vorera del passeig Bertrand, s'està treballant en l'ampliació d'una altra vorera al carrer de les Roses a l'altura de l'escola Martí i Pol i en millores en quatre escocells del carrer d'Armenteres davant el col·legi Bon Salvador. Properament s'iniciaran les obres de la cruïlla del c/ Constitució amb el pg. Onze de Setembre i un encaminament per a persones invidents en el pas sota el pont de la riera de la Salut, a l'alçada del Centre Cívic Les Tovalloles.

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action