Educació i formació

22/05/2018 06:29:35

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

25/10/2017
Lectures: 564
El Punt TIC enceta una nova etapa a la biblioteca Montserrat Roig

Primera activitat d'aquest curs. Tret de sortida del nou Punt TIC, en un emplaçament nou, amb material nou i molta il·lusió per fer un salt endavant. Tallers nous, activitats noves, igualment tecnològiques, pensades per a un ampli ventall d'edats i col·lectius diversos. La biblioteca Montserrat Roig és a partir d'ara la nova seu del Telecentre Sant Feliu.

La primera activitat, el dijous 25 d'octubre, va ser un taller del programa Escola de Famílies sobre l'ús segur d'internet i les xarxes socials dins de l'àmbit familiar. Ple total. Totes les places ocupades per aprendre tots els anglicismes que denominen els perills que podem trobar a la xarxa, –phising, ciberbullying , sexting, grooming, ciberbullying–, els jocs que els nens o adolescents coneixen però nosaltres potser no, les implicacions legals que pot comportar una conducta incorrecta, les eines de control parental, el contracte de codi de conducta en l'ús d'internet que poden signar pares i fills... Dues hores que es van fer curtes als quinze assistents, el màxim de places amb què compta la nova instal·lació.

Taller internet segur al Punt TIC bibl Montserrat Roig

Nou lloc, nous ordinadors, nous organitzadors d'activitats (Tangencial, una cooperativa de recent creació), impressora 3D i moltes ganes per oferir-vos la millor formació digital de la mà de Sant Feliu Innova. Els nous cursos del mes de novembre són cinc: fotografia digital, xarxes socials, blog, impressió 3D i el Club Maker, en horaris de matí o tarda, depenent de cada curs.

Però si tens interès en altres cursos relacionats amb les noves tecnologies i la innovació social digital –com ara disseny, vídeo, tallers STEAM, programació per a infants (Code Club)–, ens ho pots fer saber.

Inscripcions: telecentresf@gmail.com o 93 666 61 80, de 10 a 10:30 i de 17 a 17:30 h.
O també al 93 685 80 24 de 10 a 14 i de 16 a 19 h (Sant Feliu Innova).

Més informació: http://sfinnova.wordpress.com/

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action