Educació i formació

19/06/2018 06:52:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

02/02/2018
Lectures: 1096
Els alumnes de 5è de l'Escola Verge de la Salut constitueixen dues cooperatives escolars

Un any més l'alumnat de 5è de l'Escola Verge de la Salut constitueixen dues cooperatives escolars en el marc del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE).

L'any passat, l'Escola Verge de la Salut va inaugurar el programa CuEmE al nostre municipi. Els alumnes de 5è dels curs escolar 2016-2017, van crear les cooperatives "Emprekids" i "Virsa Express", realitzant un treball d'equip excepcional que va donar els seus fruits el cap de setmana de la Fira de Maig del 2017 amb un rotund èxit de vendes. Tot això, gràcies al seu esforç, dedicació, ganes de treballar, superació i molta il·lusió, base de l'emprenedoria.

Aquest curs 2017-2018 tornem a repetir l'experiència amb un nou grup d'alumnes de la mateixa escola, els quals ja han redactat i signat els seus estatuts. El dimarts 30, els representants de les dues cooperatives es van reunir amb la Regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació, Mª Cinta Daudé, qui va lliurat el NIF a les dues noves cooperatives "Nens emprenedors 5èA" i "MiniEmpresa 5è B".

A partir de l'entrega del NIF, l'alumnat que forma part de les cooperatives aprendrà a organitzar-se per a la producció, formar-se per a la venda dels productes, portar les comptes de la cooperativa, conèixer altres realitats cooperativistes, entre d'altres activitats. A través del seus blogs, els alumnes van explicant la seva aventura emprenedora. 

El projecte de Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), impulsat per l'Ajuntament de Sant Feliu i la Diputació de Barcelona, es un projecte obert a la participació de totes les escoles del municipi. Les escoles que participen amb un projecte emprenedor, educatiu i solidari, destinaran part dels beneficis generats de totes dues cooperatives es a una ONG o a un projecte d'investigació.

Totes aquelles escoles interessades en participar en el programa es poden dirigir al Departament d'Educació o al Departament d'Activitat Econòmica.

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action