Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/05/2020 11:37:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

10/09/2019
Lectures: 708
Nova zona d'aparcament 'Petó i adéu' a l'escola Salvador Espriu

El nou curs escolar s'inicia a l'escola Salvador Espriu amb un nou espai que facilitarà l'accés i recollida dels infants. L'Ajuntament ha arranjat la zona situada a la cantonada entre els carrers de Sant Joan i d'Anselm Clavé per habilitar aquest espai com a aparcament puntual de tipus 'Petó i adéu', que permet parar els vehicles durant 2 minuts i així acomiadar-se o recollir als infants.

Aquesta actuació és un avanç del desplegament de camins escolars, que van ser seleccionats com a obra en el procés de participació del Pla de Millora de l'Espai Urbà de 2019 i que es treballa amb el Consell d'Infants. Aquesta millora en la seguretat dels infants en els seus recorreguts a les escoles vindrà acompanyada de zones d'aparcament 'Petó i adéu' en la mesura que es puguin habilitar. Les obres es van iniciar al juliol i han tingut un pressupost de 48.397,74 euros IVA inclòs. 

Sant Feliu disposa d'un altre aparcament 'Petó i adéu' a la pl. Catalunya, que dona servei a l'Escola Nadal i a l'Escola Verge de la Salut.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar