Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/04/2019 18:11:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

  Sant Feliu Innova, col·laboració público-privada

  En aquesta nova etapa el projecte municipal “Sant Feliu On Line” porta a terme múltiples actuacions mitjançant dinàmiques de col·laboració público-privada, treballant amb diverses entitats com ara associacions, empreses i universitats que busquen el talent innovador en el seu entorn, i que es posen a disposició de la ciutat per aportar el seu coneixement i experiència, i ciutadania amb perfils d’innovació social, emprenedoria cultural, compartir casos d’èxit, etc.

  Gràcies a la col·laboració d'aquestes entitats, empreses i organitzacions de Sant Feliu i la Comarca ja s’han portat a terme projectes com, entre d’altres, aquests:

  • Les edicions #05, #06 i #07 del KFÉ INNOVACIÓN a Sant Feliu
  • El Centre YUZZ Sant Feliu d’emprenedoria jove de base tecnològica
  • Stand "Sant Feliu INNOVA" 2012 a la 33a. Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, un espai experimental i de col·laboració público-privada que va esdevenir un punt de trobada, visualització i demostració de l'emprenedoria empresarial i la innovació social a la ciutat, on hi va tenir cabuda una variada programació de tallers, ponències i demostracions. Totes aquelles iniciatives ciutadanes, socials, empresarials... que van considerar que podien aportar una demostració o presentació de producte, servei o iniciativa amb components d'innovació, alguna xerrada o taller pràctic de temàtica innovadora i actual, idees i experiències creatives que vols donar a conèixer, etc. van poder tenir presència i fer les seves propostes a l’estand d’innovació local de La Fira 2012.

  "Sant Feliu Innova" també es podria dir que és la xarxa, física i virtual, d’innovadors de Sant Feliu de Llobregat, tota una comunitat composada per diversos agents i actors del teixit productiu i activitats econòmiques i de desenvolupament local així com del teixit social, intensives en coneixement, i que volen ajudar a consolidar la cultura local de la innovació i l’esperit emprenedor, el talent, la cocreació i el treball col·laboratiu i compartit.

  Són molts aquells agents de la comunitat educativa local, del teixit associatiu i del teixit productiu en un sentit ampli (persones emprenedores, botigues, micropimes i pimes, autònoms i professionals), que incorporen alguna innovació de base TIC o basada en el coneixement.

  La idea és promoure el debat i la reflexió, la interconnexió i la interrelació entre agents innovadors del territori, tant del teixit productiu i professionals però també entre les persones, organitzacions (empresarials, professionals, acadèmiques, educatives, cíviques...), teixit associatiu i ciutadania per tal de formar una comunitat que potenciarà la competitivitat, la valorització del capital humà i la projecció del conjunt local.

  És una iniciativa oberta a tothom, persones, empreses i emprenedors, professionals, administracions, entitats i associacions, locals i supralocals, per tal de crear opinió, generar intercanvi d’idees, transferir coneixement i promoure accions conjuntes col·laboratives en l'àmbit de la innovació i l’emprenedoria.

  Si estàs interessat o interessada en compartir i construir coneixement conjuntament, al voltant de la difusió, la visualització i posada en valor de casos d’èxit d’innovació, col·laborant en proyectes d’impuls de l’emprenedoria, etc. t’hi esperem.

  Estarem encantats de comptar amb el vostre suport i arribar a punts de cooperació i col·laboració, i per això només caldrà que us poseu en contacte amb nosaltres al correu tic@santfeliu.cat o trucant-nos al 93.685.80.24

  Sant Feliu Innova disposa del següent recurs virtual de treball en xarxa: