Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/06/2018 04:14:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Bones pràctiques

28/04/2014
Lectures: 2906
Blackout Producciones, SCP

L'Empresa Blackout Producciones té com a objectiu realitzar i produir tota mena d'esdeveniments i espectacles a més d'assessorament tècnic i artístic  apostant per la qualitat i la responsabilitat dels serveis. Blackout Producciones és un exemple de Bones pràctiques en RSE per l'aposta clara que fan per la transparència i l'honestedat.

Es tracta d'una SCP formada per tres persones amb una llarga trajectòria professional en el món del espectacle des de diferents àmbits. Després d'haver treballat conjuntament durant molt de temps tot i que de manera puntual, decideixen constituir-se com a empresa a fi de sumar els bagatges professionals de cadascú i aconseguir així millors resultats. Fruit d'aquesta voluntat, el 2011 neix Blackout Producciones, amb el Fernando Garcia Petisco, com a responsable tècnic, el Jordi Garcia Morales, cap de producció i la Lydia Cuenca Rodríguez a gestió i finances.

Com a negoci aposten per la RSE treballant per millorar la imatge del sector mitjançant  uns compromisos i uns valors integrats a l'estratègia de gestió, creant valor compartit amb els diferents grups d'interès amb qui interactuen i minimitzant l'impacte ambiental. Un model de negoci sensible amb la realitat que l'envolta i amb voluntat d'anar incorporant criteris de responsabilitat social.

Aquest darrer any han participat en un projecte de l'Ajuntament cofinançat per la Diputació de Barcelona de capacitació a empreses per desenvolupar la RSE:

  • Compromis amb la clientela: servei de qualitat i personalitzat, resposta de servei integral en col·laboració amb altres empreses del sector...
  • Compromís amb la diversitat:  La voluntat d'entendre la complexitat que ens envolta els porta a investigar i comprendre les necessitats de cada col·lectiu a fi de donar resposta de manera adequada.
  • Compromís amb la comunitat: col·laboració amb les institucions, entitats i associacions del municipi, criteris de proximitat i consum itern en la subcontractació de serveis...
  • Compromisos laborals: horaris laborals compatibles amb la vida familiar, exigència de contracte dels treballadors d'altres empreses subcontractades...
  • Compromisos ambientals: baix impacte ambiental...

Blackout Producciones és una empresa moderna i dinàmica amb voluntat d'entendre la realitat que les envolta i donar resposta a les inquietuds que hi detecta. Aquest és el punt de sortida idoni per estructurar un full de ruta alineat amb la responsabilitat social a fi d'anar avançant cap a l'excel·lència.

 

Documents relacionats:
Fitxa bones pràctiques
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action