Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/06/2024 02:10:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

El regidor de noves tecnologies visita l'empresa tecnològica GO2JUMP

05/07/2012
Lectures: 2220
El regidor de noves tecnologies visita l'empresa tecnològica GO2JUMP

El regidor de noves tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Manel Carrión, va visitar ahir a la tarda la nova seu de l'empresa de base tecnològica GO2JUMP al barri Falguera.

L'objectiu de la trobada era, en primer lloc, donar suport i reconeixement a una startup local, és a dir, una empresa de base tecnològica i de ràpid creixement i, en segon lloc, recollir l'opinió i propostes que en Jorge i la Raquel poden proporcionar a la ciutat per tal d'incrementar l'esperit emprenedor i ajudar amb la seva expertesa a tots aquells que comencen a treballar i autoocupar-se en el sector de les noves tecnologies. 

Visita del regidor a l'startup local GO2JUMP

Durant la visita el regidor es va entrevistar amb en Jorge Zuluaga, promotor i director, i la Raquel Sanchidrian, gerent de negoci i tecnologia, els quals el van informar sobre la situació actual, catàleg de serveis que desenvolupen i perspectives de creixement de l'startup ubicada a Sant Feliu i creada al 2008.

GO2JUMP és una eina SEO, és a dir, un instrument online de posicionament web en cercadors, on es pot veure ràpidament l'estat d'un web enfront dels principals cercadors (Google, Yahoo, Bing...) i aprendre a actuar en cada situació.

En Jorge i la Raquel van explicar la seva expansió creixent a Brasil i Llatinoamèrica, com està el panorama actual de la millora de posicionament en buscadors de pàgines web i en el sector del marquèting online, el seu model de gestió i de prestació de serveis col·laborativa i de treball en xarxa, l'exploració de nous serveis i línies com els codis QR, les diverses experiències de coworking viscudes, la seva adaptació corporativa al nou model de consum orientat a prosumers no tan sols orientat a consumidors, o agents passius, de serveis o informació sinó amb producció i propostes, en definitiva, un nou model que incorpora hàbits col·laboratius i acostuma a marcar tendències de consum als mitjans socials, influenciant a la xarxa social d'agents i actors dels serveis que presta una organització, empresa, entitat, etc.

Visita del regidor a l'startup local GO2JUMP

També es va valorar la participació de GO2JUMP a les darreres Festes de Primavera amb el seminari sobre programari per a posicionament web que es va incorporar a la graella d'activitats de l'estand "Sant Feliu, INNOVA", un espai que va acollir projectes innovadors del teixit productiu, emprenedor i social de la ciutat en el marc de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.

Aquesta visita de la regidoria de noves tecnologies s'emmarca, donada l'actual situació econòmica, en l'impuls i priorització de diverses iniciatives relacionades amb el foment de l'emprenedoria digital a la ciutat, el recolzament a activitats socioeconòmiques altament innovadores i el suport a activitats relacionades amb la creació d'empreses en l'àmbit de les tecnologies digitals i Internet en el seu sentit més ampli: telecomunicacions, Internet, continguts, entreteniment, media i mobilitat.

Des de la regidoria es va transmetre la voluntat de l'ajuntament d'apropar-se al teixit productiu innovador del municipi i de mantenir col·laboracions mútues amb les empreses, entitats i col·lectius orientats a la innovació social i econòmica així com la voluntat d'escoltar inquietuds i peticions concretes d'aquests agents digitalitzadors o innovadors.

En aquest cas en concret, les recomanacions d'en Jorge en relació a quines han estat les principals dificultats que s'ha trobat per posar en marxa el seu negoci i les seves propostes adreçades a emprenedors i emprenedores amb component TIC de Sant Feliu resulten de gran interès.

En el darrer programa "Crear, innovar i emprendre" de la secció de la regidoria de noves tecnologies a Ràdio Sant Feliu també es va poder escoltar com Go2JUMP explicava la seva activitat econòmica més en detall. Aquí el podeu consultar l'àudio de l'entrevista.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior