Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/02/2024 10:48:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Prova del producte "Badge Culture" a Co-work-TIC

23/02/2015
Lectures: 3864
Prova del producte "Badge Culture" a Co-work-TIC

El passat divendres 20 de febrer vam fer una prova del producte Badge Culture a l'espai de coworking.

En un ambient lúdic i distés, els usuaris de l'espai van poder conèixer aquesta plataforma per a la creació i obtenció de Badges de les seves àrees d'interès. Què és un Badge? Doncs és  un distintiu que acredita els coneixements d'un tema per part de l'usuari. L'aplicació creada per aquesta start-up ubicada a Sant Feliu té com a objectiu fer que l'usuari jugui i s'ho passi bé acreditant els seus coneixements i aficions. Ets el que més saps del rei del rock? Ets un fan del Cine Doré? Amb aquests badges els usuaris poden accedir a ofertes, participar en activitats proposades per entitats o establiments culturals, i gaudir acumulant i creant els seus propis badges. Pots obtenir-los bé acreditant els teus coneixements amb un petit qüestionari bé amb una validació per part del creador del badge un cop realitzada l'activitat. L'objectiu: transformar en un joc els nostres interessos i que les entitats i establiments que proposin els badges puguin accedir i conèixer millor els gustos dels seus consumidors

Aquesta aplicació es troba actualment en fase de prova per tal d'avaluar-ne el seu funcionament i és aquí on els usuaris de l'espai de coworking van poder col·laborar amb la Mercè per tal de compartir impressions i aportar opcions de millora.

Estigueu atents, perquè segur que ben aviat tots podrem gaudir de les activitats i experiències que ens proposa aquesta nova plataforma d'oci.  

 

Amb aquesta actuació Sant Feliu Innova, inaugura a Co-Work-TIC el servei de living lab, consistent en processos d'innovació oberta i experimentació, com per exemple trobar aquells usos i usuaris no esperats, desenvolupar nous talents i a configurar un teixit de complicitats i col·laboracions al territori, mitjançant la co-creació i/o validació de tecnologies, plataformes, productes, serveis i models de negoci en entorns reals i quotidians, i amb la participació del ciutadans i teixit socioeconòmic local, model propi de les TIC i el seu impacte transversal així como el foment de la capacitat d'innovació i emprenedoria del conjunt de la societat. 

També oferim assessorament a persones emprenedores en tècniques Lean Startup i de prototipatge ràpid així com en mètode Canvas de reorientació. 

Ja sabeu que a  Sant Feliu Innova ens agrada fer costat a totes aquelles idees i projectes innovadors de base tecnològica que es fan a casa nostra. Ens trobareu a la segona planta de la Torre del Roser, al c/ Joan XXIII, 14, al telèfon 93 685 80 24 i en el correu electrònic tic@santfeliu.cat.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior