Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/02/2024 06:29:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Jornada de portes obertes per conèixer el Club de Makers de Sant Feliu

17/05/2016
Lectures: 5205
Jornada de portes obertes per conèixer el Club de Makers de Sant Feliu

El proper 25 de maig, de 17 a 20 h, tindrà lloc a la Torre del Roser una jornada de portes obertes per conèixer el Club de Makers de Sant Feliu, comunitat que aplega persones amb passió per crear i aprendre a través de la tecnologia i aplicant el concepte del "fes-t'ho tu mateix".

Es tracta d'una sessió oberta a tothom on la voluntat és que artesans i persones que fan productes a mà, dissenyadors, aficionats a l'electrònica, programadors o senzillament persones amb inquietuds per aquests temes puguin col·laborar i materialitzar els seus projectes a través del treball col·lectiu. I és que, per sobre de tot, la sessió pretén promoure la creativitat, així com l'aprenentatge i el traspàs de coneixements d'unes persones a les altres.

El moviment s'adreça a tothom, independentment del nivell de coneixements que es tingui, ja que l'important és poder explorar de manera pràctica en àmbits com la fabricació digital, la robòtica, la impressió en 3D, la programació, l'electrònica o els drons, entre d'altres aspectes.

En la jornada també es donaran a conèixer el Code Club Sant Feliu, una comunitat de programació d'ordinadors per a infants, joves i adults, i el Club Media Lab, que promou la creació de continguts digitals. Tots dos col·lectius també comparteixen espai a la Torre del Roser.

Per participar en la jornada de portes obertes cal enviar un correu electrònic a tic@santfeliu.cat.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior