Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 11:53:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Plans i projectes transversals
Tarifació social

Plans i projectes transversals - Tarifació social

Logotip de la tarifació social

 

Un dels objectius prioritaris de l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat és afavorir l'accés de la ciutadania als serveis i equipaments municipals en igualtat d’oportunitats, adaptant els seus preus públics a la capacitat econòmica de les famílies. Aquest és un compromís establert al Pla d'Actuació Municipal 2011-2015.

Estudi sobre la rendibilitat social dels serveis públics a Sant Feliu de Llobregat:

En aquesta línia, l'Ajuntament va fer l'any 2012 un estudi, a través de la Universitat Autònoma de Barcelona, per analitzar els públics presents i els absents als equipaments municipals identificant els motius de les dificultats d'accés als serveis i equipaments municipals:

De les conclusions d'aquest estudi es va derivar la necessitat de realitzar accions per remarcar la prioritat de la funció social en el conjunt dels equipaments i serveis municipals per tal que siguin accessibles a tota la ciutadania.

Aplicació de la tarifació social

Una de les principals accions en aquesta línia ha estat la revisió dels preus públics d'alguns serveis municipals, establint preus variables d'acord amb el nivell de renda dels usuaris per tal que el preu no sigui una barrera a l’hora d’accedir als serveis.

Actualment, la tarifació social s’està aplicant als serveis municipals següents, amb voluntat d’anar-la estenent a altres serveis municipals

Resultats

Després del primer any d’aplicació de la tarifació social a les escoles bressol municipal, es poden destacar els següents resultats

Actualitat:

Resultats: de 1 a 1 de 1
18/09/2018 Creixen més d'un 16% els accessos a la piscina de l'Escorxador

La Piscina Municipal de l'Escorxador ha tancat les instal·lacions amb un notable augment del nombre de persones usuàries.

Salta a la part superior