Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2024 02:17:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Plans i projectes de ciutat
Tarifació social

Els serveis municipals d'atenció domiciliària seran oberts a tothom

03/11/2011
Lectures: 6915
Els serveis municipals d'atenció domiciliària seran oberts a tothom

A partir de gener de 2012 tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu que ho necessitin podran accedir als serveis municipals d'atenció domiciliària. Aquests serveis inclouen el servei d'ajut a domicili i el servei de teleassistència. Amb aquesta mesura l'Ajuntament vol universalitzar aquests serveis municipals, als quals fins ara només tenien accés les persones amb uns ingressos mensuals inferiors als establerts pel Departament de Serveis Socials o bé les persones valorades amb algun grau de dependència. 

Aquests serveis seran oberts a tothom. Les persones amb ingressos inferiors a 663,98 € els continuaran rebent gratuïtament i la resta de ciutadans i ciutadanes que necessitin utilitzar-los ho podran fer mitjançant el copagament, és a dir, aportaran una part del cost del servei (tarifació social), en funció dels seus ingressos. 

Per tal d'evitar perjudicis a les persones amb menys ingressos, s'han establert sis trams de copagament, atenent a la renda de la persona beneficiària dels serveis. A més, en tots els casos, es deduirà del càlcul de la renda la quantitat que es considera necessària per atendre les necessitats bàsiques per a la subsistència de la persona. 

El model de copagament que s'aplicarà està consensuat per la Federació de Municipis de Catalunya i per l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, i s'està seguint en diferents municipis de la província de Barcelona. D'aquesta manera, es garanteix l'homogeneïtzació de l'aportació de la persona beneficiària d'aquests serveis i a l'hora es dóna compliment a la Llei de serveis socials. 

Per accedir al servei de primera acollida de l'Ajuntament cal adreçar-se a Can Ricart (pl. Lluís Companys, 1) o trucar al telèfon 93 685 80 02 per demanar cita.

Tarifació social

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior