Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/06/2024 16:32:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Centre Yuzz Sant Feliu, fabricant emprenedors a tota màquina

18/01/2013
Lectures: 2675
Centre Yuzz Sant Feliu, fabricant emprenedors a tota màquina

Com ja sabeu, l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat impulsa a Sant Feliu de Llobregat la iniciativa Yuzz, un projecte de Fundació Banesto centrat amb idees i projectes d'emprenedoria de base tecnològica.

Cada dia els joves, socis i col·laboradors, dels 20 projectes seleccionats al Centre Yuzz Sant Feliu fan de la Torre del Roser una factoria d'idees i un viver de creativitat a la nostra ciutat. Si voleu recordar la composició del grup i les diferents idees tan interessants que tenen cabuda podeu consultar aquesta notícia: "Sant Feliu emprenedora, jove i tecnològica".

La seu del Centre Yuzz Sant Feliu funciona de 16 a 20 hores, de dilluns a divendres, i ofereix recolzament i mentorització al talent jove de persones emprenedores de base tecnològica que volen projectar el seu negoci en un entorn innovador i dinàmic que afavoreixi l'acompanyament i la preincubació d'idees de negoci, per ala seva projecció i desenvolupament futur i envoltats de diversos recursos de suport a la creació d'empreses i projectes innovadors i de base TIC.

Tots els dies es realitzen activitats i són molt variades... Sessions grupals presencials o via streaming amb experts (vies de finançament, fòrmules jurídiques, lideratge i intel·ligència emocional, màrqueting i comunicació...), reunions individuals amb tutors del SECOT, sortides a jornades específiques (fòrums d'inversió, desenvolupament d'aplicacions mòbils...), visites de professionals i iniciatives empresarials locals, entrenament operatiu en formats de presentació com l'elevator pitch, accions de capacitació en temes de xarxes socials (Twitter, LinkedIn...), intercanvi de coneixements entre els participants, treball col·lectiu de videopresentació, etc.

Diferents activitats al centre Yuzz Sant Feliu

I tot això (assessorament a mida, formació, adquisició d'habilitats empresarials, dinàmiques col·laboratives, testejament d'idees, tutorització del desenvolupament del pla d'empresa i acompanyament en els primers passos...),  ja comença a donar fruits ja que tots els participants realitzaran el seu primer lliurament de pla d'empresa a finals d'aquest mes.

Com es pot veure, el Centre Yuzz Sant Feliu és tot un ecosistema d'innovació i emprenedoria, ple de vida i il·lusió, i només heu de donar una passejada virtual per la nostra pàgina de Facebook http://www.facebook.com/santfeliudigital i el nostre perfil a Twitter amb el hashtag #yuzzsf http://www.twitter.com/santfeliuonline per poder-ho comprovar.

En el blog de Sant Feliu On Line també es poden veure les cròniques que els mateixos participants fan de les diverses activitats, com les visites dels tutors del SECOT, les sessions d'experts, etc.

Aquesta aposta de ciutat emprenedora, jove i tecnològica suposa:

·      Creure en les iniciatives d'emprenedoria digital i les iniciatives innovadores com un dels motors econòmics principals del present.

·      Impulsar la col·laboració público-privada operativament ja que en aquest projecte es treballa amb diverses entitats com ara associacions, empreses i universitats que busquen el talent innovador en el seu entorn.

·      Articular una nova zona de coworking local en que projectes, innovadors socials, emprenedors, microempreses emergents... podran iniciar el seu camí en un ambient d'acollida i co-treball, és a dir, de cooperació, col·laboració, intercanvi d'experiències i sinergies entre diferents professions, disciplines i visions complementàries.


Xerrades d'experts al centre Yuzz Sant Feliu i dinàmiques de grup

I ara? A continuar potenciant i posant en valor l'emprenedoria jove, a continuar ajudant a la gent amb idees, a continuar intercanviant experiències i fomentant la cooperació entre persones i projectes innovadors, a continuar apostant per la col·laboració público-privada a l'hora de desenvolupar projectes que ajudin els emprenedors digitals, a continuar generant un entorn adequat per tal que aquests joves trobin la seva sortida professional de futur en l'emprenedoria de base tecnològica i, fins i tot, puguin generar ocupació en l'actual context econòmic.  

Doncs ja saps, al Punt TIC de la Torre del Roser disposes d'un espai col·lectiu i de cooperació multidisciplinar basat en la innovació, la creativitat i la tecnologia.

Potser tu ets un Yuzz i encara no ho saps... T'ajudem per tal que la teva idea o iniciativa emprenedora de base tecnològica acabi fent-se realitat?

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior