Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/06/2024 15:21:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Allergeneat, un projecte Yuzz 2017 a Sant Feliu, arriba al mercat per ajudar les persones amb al·lèrgies o intoleràncies

11/01/2018
Lectures: 2954
Allergeneat, un projecte Yuzz 2017 a Sant Feliu, arriba al mercat per ajudar les persones amb al·lèrgies o intoleràncies

Quim Sánchez va guanyar l'edició 2017 de YUZZ a Sant Feliu amb el prototip de d'Allergeneat. Es tracta d'una aplicació per a telefonia mòbil que informa de la presència de 14 al·lèrgens, els que per llei és obligatori que figurin a les etiquetes, en més de 100.000 productes d'alimentació. Ja està disponible al mercat, gratuïtament, per a sistemes operatius Android i IOS, i actualitza mensualment la seva base de dades.

Amb el simple escaneig, amb la càmera del mòbil, del codi de barres de qualsevol producte comestible podem saber si conté gluten, lactis, ou, fruita seca, soja... algun dels 14 al·lèrgens que ara per ara és obligatori declarar. Sense necessitat d'haver de llegir tota la llista de nutrients que composen aquell producte.

Personalitzable i ràpid. Fiable, perquè l'usuari no pot accedir a la base de dades i perquè les dades es van ampliant cada mes. Una millora evident en la seguretat i la rapidesa pel que fa a les compres de les persones amb al·lèrgies o intoleràncies. El repte de futur que es marca Allegeneat ara per ara és incorporar les marques blanques a la seva base de dades.

Allergeneat, l'aplicació mòbil per a al·lèrgies i intoleràncies

Quim Sánchez, enginyer de telecomunicacions, va arribar al programa Yuzz a Sant Feliu només amb una idea, fruit d'una experiència vital molt propera i que afceta 12 milions de persones només a Espanya. I aquesta idea ha esdevingut una realitat tangible després dels sis mesos de formació i assessorament que aporta el programa Yuzz per accelerar i transformar idees en projectes reals, és a dir, útils.

Quim Sánchez i el seu soci i company en aquest projecte, José María Falcón, han aconseguit 30.000 euros de capital llavor d'un grup d'inversors privat i uns altres 400.000 en una primera ronda d'inversió.

Notícies relacionades:

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior