Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/04/2024 20:02:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Valoracions finals de l'activitat Bleta a la Mobile Week Sant Feliu 2022

09/05/2022
Lectures: 2071
Valoracions finals de l'activitat Bleta a la Mobile Week Sant Feliu 2022

Després del tancament de la Mobile Week Sant Feliu 2022, venen les valoracions i aquí us comentem sobre l'activitat Bleta com a eina per a reduir la bretxa digital de la gent gran.

Cal destacar que ha estat una activitat força participativa on la gent gran va poder disposar tant de la amenitzada sessió de divulgació d'informació com de la pràctica real amb varis dispositius tauleta Bleta. Dispositius que els hi van oferir la possibilitat de portar a la pràctica el que es comentava durant la xerrada.

En aquesta pràctica es van realitzar diferents exercicis de creació de contactes, enviaments de missatges, realització de fotos i compartició, buscar cançons a Youtube... fent de la sessió una activitat enriquidora i participativa. El resultat, una molt bona valoració per part dels assistents, com deia la participant Carme Grifoll, on destacava que no li ha semblat gens difícil i que tenia ganes de tenir una tauleta Bleta.

Per part de les ponents i formadores ressaltar: que Isabel Garcia Baños comenta haver gaudit fent aquesta activitat al seu poble, d'on ella és nascuda i on s'hi va estar fins els 18 anys. També destaca que a l'activitat de seguida va quallar la seva recomanació de: "la tecnologia NO ha de fer por", i va veure com tothom es defensava amb soltesa i seguretat amb Bleta. Comenta que van trobar una bona organització que els ha facilitat realitzar aquesta activitat, i agraeix al centre Co-Innova de Sant Feliu, tot el treball previ per a facilitar aquesta jornada de Mobile Week Sant Feliu 2022. Ha estat un plaer poder fer aquesta jornada i contentes de la participació, predisposició i interès de la gent que hi va assistir, emfatitzava Ia Isabel Garcia Baños com a cloenda.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local". Mobile Week és una iniciativa de la Mobile World Capital.

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior