Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/05/2024 17:11:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Torna L'IND+I Club a Sant Feliu de Llobregat!

23/02/2023
Lectures: 2577
Torna L'IND+I Club a Sant Feliu de Llobregat!

L'IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l'àmbit de la indústria i la innovació, oberta a tothom que hi estigui interessat.

Aquesta és la tercera edició on Sant Feliu és participant com a  ciutat acollidora de les activitats del seu Club de Lectura. Enguany l'Ajuntament de Sant Feliu torna a col·laborar amb l'IND+I Club per organitzar-ne una sessió per presentar i comentar llibres rellevants en matèria d'innovació i transformació digital.

La cita serà el proper 1 de març a les 17:30 presencialment a l'espai CO-Innova_LAB, a la Torre del Roser de Sant Feliu de Llobregat, i virtualment a través de la plataforma ZOOM.

La benvinguda a l'acte la farà Aitor Rivera, Regidor d'Innovació i Tecnologies, Comerç i Turisme, Joventut i Dret a l'Habitatge l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la presentació anirà a càrrec d'Àurea Rodríguez, leader expert de IND+I què presentarà l'IND+I Club i les seves activitats.

En aquesta ocasió els llibres que presentarem seran:

  • "Nuevos modelos de negocio. Emprendimiento en la era de la tecnología" de Cristina Elson, santfeliuenca consultora experta en màrqueting estratègic i emprenedoria. La lectura del seu llibre i valoració anirà a càrrec de Marta Gimeno: Experta tecnològica acreditada en el marc dels Programes de Transformació Digital del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM).
  • "Letras pixeladas Vol. 2 Reflexiones a través del videojuego" de Daniel del Olmo, Raúl García, Adrián Suárez, Alejandro Lozano, Alberto Venegas, Arturo Monedero y Luís Oliván, que presentarà Sandra Samper: Game Studies Scholar, Lecturer in Business Development and Videogames i coordinadora de la incubadora de videojocs amb perspectiva de gènere FEMPower UP.
  • Marta Clua, Diplomada en Estadística per la UPC i directora de BaseTIS, presentarà el llibre  "De nou Centaure" de Katixa Agirre.

La moderació anirà a càrrec de la santfeliuenca Marta Ollé, de l'Associació Innovació, Aprenentatge i Talent, i consultora d'Innovació en el camp de l'aprenentatge per empreses i col·lectius.

Aprofita aquesta ocasió excepcional per posar-te al dia de les últimes tendències! Pots assistir-hi de dues maneres:

  • Presencialment: edifici  CO-Innova_LAB a la Torre del Roser, carrer Joan XXIII, número 14   08980  Sant Feliu de Llobregat.
  • Virtualment: Cal fer la inscripció en aquest enllaç per assistir-hi mitjançant la plataforma ZOOM.

IND+I és una iniciativa de l'Ajuntament de Viladecans, ACCIÓ, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i AMB amb la col·laboració de diferents institucions i empreses i amb el suport de la Xarxa INNPULSO.


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local".

"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local". 


Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior